50 ml ravne centrifugalne cijevi s konusnim dnom ne sterilne površine za pisanje koja se može procijediti

Značajke ● Biologix mikrofuge cijev je izrađena od visoko kvalitetnog polipropilena u medicinskom stanju ● Transparentne zidne cijevi omogućuju jednostavno pregledavanje sadržaja ● Obložena usna za praktično rukovanje jednim rukama ● Područje za pisanje i pričvršćeni ravni poklopac za označavanje

Detalji o proizvodu

YX_02.jpg

Biologix je specijalizirana za istraživanje, projektiranje, proizvodnju i prodaju visoko kvalitetnih znanstvenih i biomedicinskih zaliha i biobanking proizvoda. Kroz svoju dugu povijest tvrtke, Biologix je među vodećim svjetskim proizvođačima i nastoji promicati rast životne znanosti.

YX_04.jpg


YX_06.jpg


捕获.PNG


Odjel opće opreme za laboratorije uključuje mnoge potrošne materijale koji se obično koriste u osnovnim laboratorijskim i medicinskim postupcima. Od centrifugalnih cijevi i ispitnih cijevi do jednokratnih rukavica i mikroskopskih slajdova, mnogi od ovih općih laboratorijskih pomagala mogu imati primjene u više područja znanosti o životu.
● Cijevi: izrađene od jakog, visoko prozirnog polipropilena u medicinskom stupnju

● Topli gornji poklopci: izrađeni od medicinskih polietilena

● dostupne 50 ml konusne cijevi;

● veliko bijelo područje za pisanje radi lakšeg označavanja

● Dvostruki dizajn s navojem smanjuje unakrsno navijanje; kape se jednostavno otvaraju i zatvaraju

● Plošna gornja kapica može se upisati

● Gama zračenje sterilizirano, nepirogeno

● Dostupno u pakiranom pakiranju (sterilno) ili pakiranje (sterilno i ne sterilno) Specifikacije

● 15ml cijevi mogu izdržati centrifugiranje od 9.400RCF

● Ispitivanje brtvljenja: u skladu je s međunarodnim standardima sigurnosti zračnog prijevoznika (IATA)

10-9502.jpg


details.PNG
Biologix-3.PNGBiologix klasa 100.000 čistih soba u skladu je sa standardima GMP (Good Manufacturing Practice) kako bi se osigurala visoka proizvodnja čistoće. I za svaku partiju, kvalificirano osoblje bilježi i potpisuje zapise o kvaliteti za puštanje proizvoda.

YX_09.jpg

YX_11.jpgYX_13.jpg

YX_16.jpg

YX_17.jpg


YX_19.jpg

YX_22.jpg

Biologix Group Limited

Dodaj: Ne. 2766 Yingxi Road, Jinan, Shandong, Kina

Tel: 86-531-67802668

Fax: 86-531-67803768

Mobitel: 86-18615186004

E-mail: Rocky @ biologixgroup.com
BIOLOGIX, jedan od najvećih vjerodostojnih proizvođača i dobavljača raznih visokokvalitetnih i niskotarifnih znanstvenih i biomedicinskih potrepština, sada vam donosi kvalitetne 0,5 ml, 1,5 ml, 2,0 ml, autoclavable dna & rna besplatne mikro centrifuge cijevi s područjem pisanja od svojih profesionalnih tvornica. Naši proizvodi, kao što su 0,5 ml, 1,5 ml, 2,0 ml, autoclavable dna & rna slobodne mikro centrifuge cijevi s područja pisanja su pod strogom kontrolom kvalitete i sustava upravljanja. Možete se uvjeriti da kupujete.

BIOLOGIX, jedan od najvećih vjerodostojnih proizvođača i dobavljača raznih visokokvalitetnih i niskotarifnih znanstvenih i biomedicinskih potrepština, sada vam donosi kvalitetne 50 ml ravne centrifugalne epruvete s konusnim dnom, ne sterilnim, autokalirajućim površinama za pisanje iz svoje profesionalne tvornice. Naši proizvodi, kao što su 50 ml ravne centrifugalne cijevi, konusni dno, ne sterilni autokalirajući stupanj za pisanje, izrađeni su pod strogom kontrolom i sustavom upravljanja kvalitetom. Možete se uvjeriti da kupujete.
Hot Tags: 50ml ravne centrifuge cijevi za centrifugiranje konusni dno ne sterilni autokalvable gradnja proizvođači, dobavljači, tvornica, cijena
Upit

You Might Also Like