50 ml ne sterilne brtvene cijevi za centrifugu brtvljenja

Značajke ● Biologix mikrofuge cijev je izrađena od visokokvalitetnog polipropilena u medicinskom stanju ● Transparentne zidne cijevi omogućuju jednostavno pregledavanje sadržaja ● Uvučena usna za praktično rukovanje jednim rukama ● Područje za pisanje i priključeni plosnati poklopac za označavanje

Detalji o proizvodu

YX_02.jpg

Biologix se specijalizirao za istraživanje, projektiranje, proizvodnju i prodaju kvalitetnih znanstvenih i biomedicinskih zaliha i biobanking proizvoda. Tijekom svoje dugogodišnje povijesti tvrtke Biologix je među vodećim svjetskim proizvođačima i nastoji promicati rast životne znanosti.

YX_04.jpg


YX_06.jpg


捕获.PNG


Odjel opće opreme za laboratorije uključuje mnoge potrošne materijale koji se obično koriste u osnovnim laboratorijskim i medicinskim postupcima. Od centrifugalnih cijevi i ispitnih cijevi do jednokratnih rukavica i mikroskopnih slajdova, mnogi od ovih općih laboratorijskih pomagala mogu imati primjene u više područja znanosti o životu.
● Cijevi: izrađene od jakog, visoko prozirnog polipropilena u medicinskom stupnju

● Plosnati gornji poklopci: izrađeni od medicinskih polietilena

● dostupne 50 ml konusne cijevi;

● veliko bijelo područje za pisanje radi lakšeg označavanja

● Dvostruki dizajn s navojem smanjuje unakrsno navoj; kape se jednostavno otvaraju i zatvaraju

● Plošna gornja kapica može se upisati

● Gama zračenje sterilizirano, nepirogeno

● Dostupno u pakiranom pakiranju (sterilno) ili pakiranje (sterilno i ne sterilno) Specifikacije

● Cijevi od 50 ml mogu izdržati centrifugiranje od 9.400RCF

● Ispitivanje brtvljenja: u skladu je s međunarodnim standardima sigurnosti zračnog prijevoznika (IATA)


10-0502.jpg

details.PNG
Biologix-3.PNGBiologix klase 100.000 čistih soba u skladu je sa standardima GMP (Good Manufacturing Practice) kako bi se osigurala visoka proizvodnja čistoće. I za svaku partiju, kvalificirano osoblje bilježi i potpisuje zapise o kvaliteti za puštanje proizvoda.

YX_09.jpg

YX_11.jpgYX_13.jpg

YX_16.jpg

YX_17.jpg


YX_19.jpg

YX_22.jpg

Biologix Group Limited

Dodaj: Ne. 2766 Yingxi Road, Jinan, Shandong, Kina

Tel: 86-531-67802668

Fax: 86-531-67803768

Mobitel: 86-18615186004

E-mail: Rocky @ biologixgroup.com
BIOLOGIX, jedan od najvećih vjerodostojnih proizvođača i dobavljača raznih visokokvalitetnih i niske cijene znanstvenih i biomedicinskih potrepština, sada vam donosi kvalitetne 0,5 ml, 1,5 ml, 2,0 ml, autoclavable dna & rna besplatne mikro centrifuge cijevi s područjem pisanja od svojih profesionalnih tvornica. Naši proizvodi, kao što su 0,5 ml, 1,5 ml, 2,0 ml, autoclavable dna & rna besplatne mikro centrifuge cijevi s područjem pisanja su pod strogom kontrolom kvalitete i sustava upravljanja. Možete se uvjeriti da kupite.

BIOLOGIX, jedan od najvećih vjerodostojnih proizvođača i dobavljača raznih visokokvalitetnih i niskotarifnih znanstvenih i biomedicinskih potrepština, sada vam donosi kvalitetne 50 ml ne sterilne cijevi za centrifugiranje utikača s konusnim dnom, koje se mogu izraditi iz svoje profesionalne tvornice. Naši proizvodi, poput 50 ml ne sterilnih cijevi za centrifugiranje utičnih cijevi, s konusnim dnom, koji se mogu ispreplitati, izrađuju se pod strogom kontrolom i sustavom upravljanja kvalitetom. Možete se uvjeriti da kupite.
Hot Tags: 50 ml ne sterilne cijevi za centrifugiranje utičnih brtvila konusni dno autokalvable gradacije proizvođači, dobavljači, tvornica, cijena
Upit

You Might Also Like