50ml Cijevi za centrifugu u stezaljkama za brtvljenje stezaljki Konusni stropni sterilni prostor za pisanje koji se može procijediti

Značajke ● Biologix mikrofuge cijev je izrađena od visokokvalitetnog polipropilena u medicinskom stanju ● Transparentne zidne cijevi omogućuju jednostavno pregledavanje sadržaja ● Uvučena usna za praktično rukovanje jednim rukama ● Područje za pisanje i priključeni plosnati poklopac za označavanje

Detalji o proizvodu

YX_02.jpg

Biologix se specijalizirao za istraživanje, projektiranje, proizvodnju i prodaju kvalitetnih znanstvenih i biomedicinskih zaliha i biobanking proizvoda. Tijekom svoje dugogodišnje povijesti tvrtke Biologix je među vodećim svjetskim proizvođačima i nastoji promicati rast životne znanosti.

YX_04.jpg


YX_06.jpg
Odjel opće opreme za laboratorije uključuje mnoge potrošne materijale koji se obično koriste u osnovnim laboratorijskim i medicinskim postupcima. Od centrifugalnih cijevi i ispitnih cijevi do jednokratnih rukavica i mikroskopnih slajdova, mnogi od ovih općih laboratorijskih pomagala mogu imati primjene u više područja znanosti o životu.


● Cijevi: izrađene od jakog, visoko prozirnog polipropilena u medicinskom stupnju

● Poklopci kapica za brtvljenje: izrađeni od medicinskih polipropilena

● dostupne 50 ml konusne cijevi;

● veliko bijelo područje za pisanje radi lakšeg označavanja

● Dvostruki dizajn s navojem smanjuje unakrsno navoj; kape se jednostavno otvaraju i zatvaraju

● Gama zračenje sterilizirano, nepirogeno

● Dostupno u pakiranom pakiranju (sterilno) Specifikacije

● Cijevi od 50 ml mogu izdržati centrifugiranje od 9.400RCF

● Ispitivanje brtvljenja: u skladu je s međunarodnim standardima sigurnosti zračnog prijevoznika (IATA)


10-0501.jpg


details.PNG
Biologix-3.PNGBiologix klase 100.000 čistih soba u skladu je sa standardima GMP (Good Manufacturing Practice) kako bi se osigurala visoka proizvodnja čistoće. I za svaku partiju, kvalificirano osoblje bilježi i potpisuje zapise o kvaliteti za puštanje proizvoda.

YX_09.jpg

YX_11.jpgYX_13.jpg

YX_16.jpg

YX_17.jpg


YX_19.jpg

YX_22.jpg

Biologix Group Limited

Dodaj: Ne. 2766 Yingxi Road, Jinan, Shandong, Kina

Tel: 86-531-67802668

Fax: 86-531-67803768

Mobitel: 86-18615186004

E-mail: Rocky @ biologixgroup.com
BIOLOGIX, jedan od najvećih vjerodostojnih proizvođača i dobavljača raznih visokokvalitetnih i niske cijene znanstvenih i biomedicinskih potrepština, sada vam donosi kvalitetne 0,5 ml, 1,5 ml, 2,0 ml, autoclavable dna & rna besplatne mikro centrifuge cijevi s područjem pisanja od svojih profesionalnih tvornica. Naši proizvodi, kao što su 0,5 ml, 1,5 ml, 2,0 ml, autoclavable dna & rna besplatne mikro centrifuge cijevi s područjem pisanja su pod strogom kontrolom kvalitete i sustava upravljanja. Možete se uvjeriti da kupite.

BIOLOGIX, jedan od najvećih vjerodostojnih proizvođača i dobavljača raznih visokokvalitetnih i niskotarifnih znanstvenih i biomedicinskih potrepština, sada vam donosi kvalitetne 50ml čepne brtvene stezaljke centrifugalne cijevi konusne dno sterilne autokalvable gradacije za pisanje područja iz svoje profesionalne tvornice. Naši proizvodi, kao što su crijevo za centrifugiranje s 50 ml utičnih brtvenih cijevi, konusni sterilni sterilni autokalibilni stupanj za pisanje, izrađeni su pod strogom kontrolom i sustavom upravljanja kvalitetom. Možete se uvjeriti da kupite.
Hot Tags: 50ml čep brtva stalak paket centrifugalne cijevi konusno dno sterilno autokalvable diplome pisanje područja proizvođači, dobavljači, tvornica, cijena
Upit

You Might Also Like