Cijevi za centrifugu sterilni PP materijal od sterilnog dna 15ml i 50ml Površine za pisanje

Značajke ● Biologix mikrofuge cijev je izrađena od visokokvalitetnog polipropilena u medicinskom stanju ● Transparentne zidne cijevi omogućuju jednostavno pregledavanje sadržaja ● Uvučena usna za praktično rukovanje jednim rukama ● Područje za pisanje i priključeni plosnati poklopac za označavanje

Detalji o proizvodu

YX_02.jpg

Biologix se specijalizirao za istraživanje, projektiranje, proizvodnju i prodaju kvalitetnih znanstvenih i biomedicinskih zaliha i biobanking proizvoda. Tijekom svoje dugogodišnje povijesti tvrtke Biologix je među vodećim svjetskim proizvođačima i nastoji promicati rast životne znanosti.

YX_04.jpg


YX_06.jpg


捕获.PNG


Odjel opće opreme za laboratorije uključuje mnoge potrošne materijale koji se obično koriste u osnovnim laboratorijskim i medicinskim postupcima. Od centrifugalnih cijevi i ispitnih cijevi do jednokratnih rukavica i mikroskopnih slajdova, mnogi od ovih općih laboratorijskih pomagala mogu imati primjene u više područja znanosti o životu.


● Cijevi: izrađene od jakog, visoko prozirnog polipropilena u medicinskom stupnju

● Plosnati poklopci: izrađeni od polietilena medicinskog razreda

● Vijak za brtvljenje na poklopcima: izrađen od polipropilena u medicinskom stupnju

● dostupne stožaste cijevi od 15ml i 50ml;

● veliko bijelo područje za pisanje radi lakšeg označavanja

● Dvostruki dizajn s navojem smanjuje unakrsno navoj; kape se jednostavno otvaraju i zatvaraju

● Ploče s ravnim poklopcem mogu se upisati

● Gama zračenje sterilizirano, nepirogeno

● Dostupno u pakiranom pakiranju (sterilno) ili pakiranje (sterilno i ne sterilno) Specifikacije

● Radna temperatura: stabilna od -20 ° C do 121 ° C (osim ravnog poklopca)

● 15ml i 50ml cijevi mogu izdržati centrifugiranje od 8.400 i 9.400 RCF

● Ispitivanje brtvljenja: u skladu je s međunarodnim standardima sigurnosti zračnog prijevoznika (IATA)

details.PNG


Biologix klase 100.000 čistih soba u skladu je sa standardima GMP (Good Manufacturing Practice) kako bi se osigurala visoka proizvodnja čistoće. I za svaku partiju, kvalificirano osoblje bilježi i potpisuje zapise o kvaliteti za puštanje proizvoda.

YX_09.jpg

YX_11.jpgYX_13.jpg

YX_16.jpg

YX_17.jpg


YX_19.jpg

YX_22.jpg

Biologix Group Limited

Dodaj: Ne. 2766 Yingxi Road, Jinan, Shandong, Kina

Tel: 86-531-67802668

Fax: 86-531-67803768

Mobitel: 86-18615186004

E-mail: Rocky @ biologixgroup.com
BIOLOGIX, jedan od najvećih vjerodostojnih proizvođača i dobavljača raznih visokokvalitetnih i niske cijene znanstvenih i biomedicinskih potrepština, sada vam donosi kvalitetne 0,5 ml, 1,5 ml, 2,0 ml, autoclavable dna & rna besplatne mikro centrifuge cijevi s područjem pisanja od svojih profesionalnih tvornica. Naši proizvodi, kao što su 0,5 ml, 1,5 ml, 2,0 ml, autoclavable dna & rna besplatne mikro centrifuge cijevi s područjem pisanja su pod strogom kontrolom kvalitete i sustava upravljanja. Možete se uvjeriti da kupite.

BIOLOGIX, jedan od najvećih vjerodostojnih proizvođača i dobavljača raznih visokokvalitetnih i niskotarifnih znanstvenih i biomedicinskih potrepština, sada vam donosi kvalitetnu centrifugalnu epruvetu konusnom dnu sterilnom PP materijalu od 15ml i 50ml Graduation područje pisanja iz svoje profesionalne tvornice. Naši proizvodi, kao što su Centrifuge cijevi, konusni dno sterilni PP materijal 15ml i 50ml površine za pisanje su napravljeni pod strogim sustavom kontrole kvalitete i upravljanja. Možete se uvjeriti da kupite.
Hot Tags: Cijevi za centrifugu sterilni PP materijal od sterilnog dna 15ml i 50ml Površine za pisanje
Upit

You Might Also Like