Biobank Software Factory 丨 Biologix

Značajke: ● Biologix biobank softver baze podataka s profesionalnim dizajnom, naprednim konceptom, sigurnim i učinkovitim ● Integriranim s projektnim upravljanjem, uzorkovanjem, upravljanjem istraživanjem

Detalji o proizvodu

Značajke:
● Biologix biobanka softver baze podataka S profesionalnim dizajnom, naprednim konceptom, sigurno i učinkovito
● Integrirano s projektnim menadžmentom, upravljanjem uzorcima, upravljanjem istraživanjem
● Integrirana s pripremom imenika, uzimanjem uzoraka i zamrznutom pohranom
● Standardizirano, programirano i digitaliziranoYX_02.jpg

Biologix se specijalizirao za istraživanje, projektiranje, proizvodnju i prodaju visokokvalitetnih znanstvenih i biomedicinskih zaliha i biobanking proizvoda. Tijekom svoje dugogodišnje povijesti tvrtke Biologix je među vodećim svjetskim proizvođačima i nastoji promicati rast životne znanosti.

YX_04.jpg


YX_06.jpg

YX_08.jpg

Biologix klasa 100.000 čistih soba u skladu je sa standardima GMP (Good Manufacturing Practice) kako bi se osigurala visoka proizvodnja čistoće. I za svaku partiju, kvalificirano osoblje bilježi i potpisuje zapise za kvalitetno ispuštanje proizvoda.

YX_09.jpg

YX_11.jpgYX_13.jpg

YX_16.jpg

YX_17.jpg


YX_19.jpg

YX_22.jpg

Biologix Group Limited

Dodaj: Ne. 2766 Yingxi Road, Jinan, Shandong, Kina

Tel: 86-531-67802668

Fax: 86-531-67803768

Mobitel: 86-15806653738

E-mail: order@biologixgroup.com


BIOLOGIX, jedan od najvećih vjerodostojnih proizvođača i dobavljača raznih visokokvalitetnih i niskotarifnih znanstvenih i biomedicinskih pribora, sada vam donosi kvalitetnu tvornicu softvera biobanka 丨 biologix iz svoje profesionalne tvornice. Naši proizvodi, kao što su biobank softver tvornica 丨 biologix su pod strogom kontrolom kvalitete i sustava upravljanja. Možete se uvjeriti da kupite.

Upit

You Might Also Like