Dom > Izložba > Sadržaj

Vidimo se na ISBER

May 17, 2018

ISBER je globalna organizacija za biobankarstvo koja stvara mogućnosti za umrežavanje, obrazovanje i inovacije te usklađuje pristupi s razvojnim izazovima u biološkim i okolišnim spremištima. ISBER je jedini globalni forum koji se bavi usklađivanjem znanstvenih, tehničkih, pravnih i etičkih pitanja relevantnih za spremišta bioloških i okolišnih primjeraka.

Biologix je član ISBER-a, a ove će godine Biologix prikazati na Godišnjem sastanku i izložbama ISBER-a 2018, koji će se održati u Dallas, Texas, SAD, 20. do 24. svibnja 2018., štand br. 416 i 418, kako bi podijelili najnovije biobankarske zalihe i usluge posjetiteljima.

Biologix povećava ulaganja na rješenja i usluge biobankinga. Posljednjih godina, Biologix je postigao značajan napredak u području biobankarstva. Optimalna rješenja za biobankarstvo i integrirane usluge biobankiranja popularni su među svim korisnicima. Bioloigix će pomoći medicinskim i istraživačkim institutima da dobiju značajne rezultate istraživanja u polju biobankiranja.


image.png