Dom > Vijesti > Sadržaj

Impresivan događaj za preciznu medicinu! Sustav za pohranu CryoKING olakšava istraživanje Sveučilišta Shandong

Jun 12, 2017

Sustav za pohranu CryoKING naširoko se koristi u Medicinskom fakultetu Sveučilišta Shandong za pohranu i upravljanje vrijednim uzorcima.

^5CB781D638AB1D70D6E780F32B2A702185EEA5D8B1622E45A0^pimgpsh_fullsize_distr.jpg

Kao jedna od prvih medicinskih škola u Kini, Medicinskog fakulteta, Sveučilište Shandong ima mnoge nacionalne i pokrajinske istraživačke projekte. Njegove povezane zdravstvene ustanove uključuju Qilu bolnicu Sveučilišta Shandong, Druga bolnica Sveučilišta Shandong, Sveučilište Shandong IVF i drugi. Medicinski fakultet ima kompletan sustav prikupljanja, skladištenja i upravljanja patoloških uzoraka, a CryoKING 2ml kriogene bočice sustava za pohranu optimalni su izbor za pohranu u prikupljanju uzoraka, skladištenju, upravljanju i distribuciji vrijednih uzoraka.


2ml kriogene bočice su najpopularnije spremišne bočice u biobanki, stoga su to za Sveučilište Shandong, Medicinski fakultet.

^5F1A862F0C8A27D484B1F24D11BFCFE6FBDB55985C16B0852B^pimgpsh_fullsize_distr.jpg

CryoKING 2ml kriogene bočice dizajnirane su da bi se uklopile u biobank Medicinskog fakulteta. Kombinira opće međunarodne standarde dizajna i "Multi Coding" nezavisnih intelektualnih svojstava. Unaprijed postavljeni 1D kod i ljudski čitljivi brojevi na strani mogu izbjeći patološki gubitak informacija i onečišćenje uzrokovane nestalim papirnatim naljepnicama pri niskoj temperaturi i visokoj vlažnosti. U međuvremenu, nema složenih postupaka umjetnog označavanja. Unaprijed postavljene 1D barkodove mogu se koristiti s skenerima i kompatibilnim softverom. Znanstvenici mogu brzo prepoznati uzorke ljudskim čitljivim brojevima. Inovativni dizajn poboljšat će informatizaciju svoje biobanke i pomoći istraživačima učinkovito upravljanje uzorcima.

Biologix povećava ulazak na istraživanje cjelovitih rješenja i potrošnog materijala za biobankarstvo. Biologix se usredotočuje na standardizaciju, formalizaciju i digitalizaciju biobanke, te nudi usluge integriranog projektiranja biobanke, nabave proizvoda i sveobuhvatne obuke. Tehnologija i usluge su oboje na najvišoj razini svijeta. Biologix će unaprijediti suradnju sa sveučilištima kao što je Sveučilište Shandong za promicanje životne znanosti s biobankovima.