Dom > Vijesti > Sadržaj

Biologix unapređuje medicinske usluge širom Kenije s KEMSA

Aug 07, 2017

Agencija za medicinske proizvode Kenije (KEMSA) specijalizirana je državna medicinska logistika za Ministarstva medicinskih usluga / zdravstvenih ustanova i programa zdravstvene zaštite u Keniji. Njegove uloge u zdravstvenoj zaštiti uključuju razvoj i poslovanje održive komercijalne usluge za nabavu i prodaju lijekova i drugih medicinskih potrepština, osiguranje sigurnog izvora droga i drugih medicinskih potrepština za javne zdravstvene ustanove, savjetovanje zdravstvenih odbora i javnosti o Pitanja vezana uz nabavu, isplativost i racionalno korištenje droga i drugih medicinskih potrepština.

1.jpg

Biologix već godinama nudi laboratorijske alate KEMSA-i. CryoKING, brand Biologix, pohranjuje i upravlja vrijednim uzorcima za KEMSA, a igra važnu ulogu u unapređenju medicinskih usluga u Keniji. KEMSA je posvećena cjelovitom sustavu hladnog lanca i isporučuje odgovarajuće lijekove i uzorke za Keniju i susjedne zemlje. Proizvodi koje nudi CryoKING sadrže klasične kriogene bočice i kriogene bočice na bazi podataka, kriogene kutije kartona, kriogene kutije za PC i PP kriogene kutije, zamrzivači s ultra niskim temperaturama i spremnici tekućeg dušika koji su dostupni za različite zahtjeve za pohranu.

CryoKING Cryogenic Vials and Boxes .jpg

Posljednjih godina KEMSA je ojačala suradnju s Biologixom na području životne znanosti i medicinskog istraživanja. Biologix nudi razne laboratorijske materijale uključujući centrifugalne cijevi, inokulaciju petlje i igala, prijenos pipeta i još mnogo toga. Biologix laboratorijska oprema se popularno koristi u javnim zdravstvenim ustanovama i medicinskim institutima.

Biologix laboratory supplies.jpg

"Doprinos životnim znanostima stalno, Posluživanje ljudskom zdravlju" je predmet Biologixa. Biologix povećava ulazne podatke o kvaliteti proizvoda i uslugama. Stoga KEMSA surađuje s Biologixom. Posljednjih godina, Biologix je postigao značajan napredak u liniji proizvoda i tehničkoj inovaciji. CryoKING nudi cjelovita rješenja za biobankarstvo temeljena na integriranom projektiranju biobanke, nabavi proizvoda i sveobuhvatnoj obuci. CryoKING proizvodi imaju standardizaciju, informiranost i modularizaciju te je na vrhu polja. Optimalni proizvodi i integrirani servisi poboljšali su kapacitet KEMSA u hitnim slučajevima javnog zdravlja. Biologix će kontinuirano pomoći KEMSA u unapređenju zdravstvenih usluga u Keniji.