Dom > Vijesti > Sadržaj

Biologix Drew veliku pozornost u kampusu komunikacije simpozij brandirani laboratorijski pribor

Sep 20, 2017

Kampus komunikacije simpozij od Branded laboratorijski pribor održan u akademiji vojne medicinske znanosti, a mnoge tvrtke sudjelovali u ovaj simpozij i pokazali svoje nove laboratorijske potrepštine. Biologix dijeli laboratorijski materijal i CryoKING potpuna biobanking rješenja sa sudionicima i privukao je veliku pozornost.

image.png

Peking, glavni grad Kine, ima globalni utjecaj poslovnih i gospodarstva, obrazovanja, povijesti, inovacija, tehnologija, i više. To je dom sharing najnovije tehnologije i znanosti, i više međunarodnih simpozija održavaju se u Pekingu. U ovaj kampus simpozij, znanstveni i medicinski istraživači komunicirao s laboratorijski pribor tvrtke na najnoviji laboratorijske tehnologije i proizvoda. Biologix je pokazao svoje jednokratna ponuda laboratorijskih proizvoda i CryoKING potpuno biobanking rješenja koja su sigurno, napredni i efikasni.

image.png

Biologix laboratorij proizvodi uključuju Opći laboratorijski pribor, niz kultura stanica, PCR serije, mikrobiologija, drosophile i vrste instrumenata. Oni su odličan dizajn, visoka kvaliteta i vrhunske performanse uz razumnu cijenu. Biologix pruža one-stop uslugu laboratorijskih proizvoda pa istraživači mogli potpuno usredotočiti na svoja istraživanja i Biologix laboratorij proizvodi su popularno koristi u mnogim zemljama.

image.png

CryoKING, brend sam od Biologix, je specijalist kompletan biobanking rješenja i usluga. Ona je usredotočena na integrirani biobanking dizajn, biobanking pribor i sveobuhvatan biobanking trening. CryoKING kriogene bočice s više šifri, automatizirano proizvodi SBS standard i Kriogeni proizvodi od jedan-palac su sve Biologix samo-inovacije i također je pokazao na ovom simpoziju. CryoKING krunica biobanking management softver je pokazao zajedno sa CryoKING linijskim kriogene bočice i funkcije inteligentnih, modularni i na temelju informacija dobio priznanje od istraživača.

image.png

Ovaj kampus simpozija je bila odlična prilika za Biologix za izravno komuniciranje sa znanstvenim i medicinskim istraživačima, i da je od pomoći u potpunosti razumjeti zahtjeve i potrebe istraživanja alata od istraživača. Biologix posvećen je laboratoriju visoke kvalitete proizvoda i potpune biobanking rješenja i će se unaprijed brz razvoj znanstvenih i medicinskih istraživanja u život znanosti.