Dom > Vijesti > Sadržaj

Biologix je stekao popularnost u akademskoj tjedan održan u School Of Life Sciences, sveučilištem

Sep 13, 2017

Akademski tjedan postala glavni akademski aktivnost za profesionalce u život znanosti polje da komuniciraju jedni s drugima. Je bio održan 3 uzastopne godine. Stručnjaci, nastavnici i učenici imati priliku sudjelovati i podijeliti sječivo laboratorijske tehnologije i proizvode.

image.png

Precizna medicina je postala nove nacionalne strategije za mnoge zemlje. Posebnu, kao osnovu za preciznost Medicine, igraju značajnu ulogu u životu znanosti. Škola života znanosti je jedna od najstarijih škola u PKU; svoje napredne biobank služi više od sedamdeset istraživačkih grupa. Biologix nudi CryoKING biobanking rješenja i laboratorijski potrošni materijal u školu za mnogo godina. Uz brz razvoj života znanost, Biologix plaća više pozornosti kompletan biobanking usluge sveobuhvatne biobanking dizajna, biobanking materijal i sustavno osposobljavanje. Sada, CryoKING potpuno biobanking rješenja presudno u međunarodni medicinski i istraživanje sveučilišta, bolnice i druge institucije, uključujući Peking University. Uspješnu suradnju s tim Instituta motivira Biologix razvijati daljnje biobanking usluge i materijal.

image.png

image.png

U ovu akademsku, Biologix pokazao najnovije proizvode i tehnologije svim sudionicima. Jednokratna biobanking zalihe i potpuni biobanking rješenja stekao popularnost od sudionika. Self-neovisni patentirani "Multi kodiranje" Identifikacija, automatizirano proizvodi od SBS Standard, RFID priče tehnologija i drugima se dijeli s njima. CryoKING krunica Biobanking informacije Management Software pokazao inteligentni, modularni i informacijsko upravljanje sustav za posebnu. Biologix kao princip uzima "doprinose za Life Science", i biti predan nude kompletan biobanking rješenja i laboratorijski pribor. Bioloigix će pomoći medicinske i istraživačkih instituta dobiti značajne rezultate u život znanosti.