Dom > Vijesti > Sadržaj

Biologix Preporuka - CryoKING Kompletna rješenja za biobankiranje

Dec 30, 2017

Godina 2017 dolazi do kraja, a zvono 2018. će zvoniti. Biologix cijeni puno povjerenje i podršku naših partnera i kupaca.

Biologix kontinuirano nudi ne samo tradicionalne obične potrošne laboratorije, već i vrlo popularna rješenja i usluge za biobankarstvo. Biologix surađuje s domaćim i međunarodnim laboratorijima, biobanksima, sveučilištima, bolnicama i drugim vodećim istraživačkim institutima. Inovacija, prepoznata kao siguran put do uspjeha, postala je kritična vještina, a Biologix je stalno povećavao doprinos na znanstvenom istraživanju i razvoju i jačanju samovisne inovacije u laboratorijskim potrošnim materijalima i CryoKING kompletnim rješenjima za biobankiranje.

image.png

Preciznost medicine postala je nova nacionalna strategija za mnoge zemlje. Biobanks, kao temelj Precision Medicine, igraju značajne uloge u životnoj znanosti. Biobanks pružaju priliku za učinkovitije istraživanje pružajući pristup velikim količinama genetskih i elektroničkih zdravstvenih podataka. Preciznost medicine olakšava prilagođene medicinske tretmane temeljene na pojedinačnim genetskim informacijama. Dakle, biobanks dramatično mijenjaju način na koji istraživači pružaju prilagođenu osobnu medicinsku skrb.

image.png

Biologix stalno pridonosi životnoj znanosti. Kako bi se olakšao razvoj precizne medicine, Biologix nudi CryoKING rješenja za biobankiranje za istraživače. CryoKING kompletna rješenja za biobankarstvo temelji se na integriranom dizajnu biobanke, biobanking materijalima i sveobuhvatnoj obuci. CryoKING usluge one-stop biobankinga sadrže visoku automatizaciju, naprednu modularizaciju, savršenu informatizaciju i integraciju hardvera i softvera.

image.png

Jedno od iznimnih postignuća u godini 2017. je da Biologix obogaćuje CryoKING kompletna rješenja za biobankiranje. "Multi Coding" je jedinstvena i inovativna identifikacijska ideja CryoKING kako bi se osigurala sigurnost i sigurnost informacija o pohrani uzoraka. CryoKING multi-kodiranje kriogene bočice naširoko koriste istraživači. Dizajnirani su i proizvedeni prema općim međunarodnim standardima. 1D barkod i ljudski čitljivi brojevi na bočicama mogu izbjeći nestanak papirnih naljepnica i onečišćenje u uvjetima visoke vlažnosti i niske temperature. Laserski zahrani podatkovni matricni 2D barkod na dnu bočice može izbjeći gubitak ili kontaminacija uzorka koji je uzrokovan nestalim oznakama, a odmah ih možete pročitati skeneri. Ljudski čitljivi brojevi omogućuju izravnu identifikaciju uzoraka za istraživače.

image.pngimage.png

Automatizirani proizvodi Sry standarda CryoKING uključuju SBS kriogene bočice s 96 jažica, kriogene stalke SBS formata i kombinaciju SBS formata. CryoKING automatizirani proizvodi standarda SBS rezultat su Biologix kontinuirane samoinicijske inovacije i poboljšanja na CryoKING kompletnim rješenjima za biobankiranje.

image.pngimage.png

Na temelju dugogodišnjeg iskustva i istraživanja tržišta, CryoKING sustav za pohranu niske temperature uključuje različite zamrzivače, hladnjake i spremnike tekućeg dušika za zaštitu različitih biomarkera u različitim uvjetima. Precizan i inteligentni sustav nadzora, automatski alarmi za kvarove opreme, uštede energije omogućuju sigurnu i učinkovitu kriogenu pohranu za dragocjene biospecimente.


image.pngimage.png

"Doprinos životnim znanostima stalno, Posluživanje ljudskom zdravlju" je predmet Biologixa. Biologix povećava ulaganja na rješenja i usluge biobankinga. Posljednjih godina, Biologix je postigao značajan napredak u području biobankarstva. Biologix će nastojati pomoći glavnim istraživačima kako bi postigao izvrsna znanstvena postignuća u životnoj znanosti.