Dom > Vijesti > Sadržaj

Preporuka Biologix-CryoKING ID-Kartica u boji kriogene kutije

Dec 22, 2017

CryoKING ažurirane ID-Colour kriogene kutije su sigurne, izdržljive i elegantne. Osmišljeni su na temelju bogatog istraživanja tržišta i visoko učvršćivih laboratorijskih ispitivanja. KriogeKING ID-Color kriogene kutije sa šarkama poklopca popularno se koriste bolnicama, sveučilištima i drugim istraživačkim institutima. Alfanumeričko označavanje na poklopcu, dnu i četiri strane omogućuje brzu i jednostavnu identifikaciju.

image.png

Kako bi se optimiziralo korištenje kutije, Biologix je u potpunosti ažuriran CryoKING ID-Color kriogene kutije za opće korisnike.

image.pngimage.png

image.png

image.png

Posljednjih godina, Biologix je jačanje inputa na R & D kompletnih biobanking rješenja i biobanking zalihe. CryoKING proizvodi fokusiraju se na standardizaciju, formalizaciju i digitalizaciju biobanke. Njegova prednost temelji se na uzvodnoj industriji, istraživanju i integraciji tržišta, koja pokriva nizvodnu industriju koja nudi kompletnu i one-stop rješenje za modernu biobank. Njegova sveukupna tehnologija bila je na najvišoj razini u ovoj industriji.

image.png