Dom > Vijesti > Sadržaj

Biologix pokazao na Pittconu 2018

Mar 04, 2018

Pittcon je održan u Orlandu, Florida, SAD, 26. veljače - 1. ožujka 2018. Pittcon je vodeća svjetska konferencija i izložba na laboratorijskoj znanosti. Pittcon privlači polaznike iz industrije, akademske zajednice i vlade iz preko 90 zemalja širom svijeta. Pittconova ciljna publika nije samo "analitička kemičara", već i svi laboratorijski znanstvenici - svi koji identificiraju, kvantificiraju, analiziraju ili ispituju kemijska ili biološka svojstva spojeva ili molekula ili upravljaju tim laboratorijskim znanstvenicima.

image.png

Florida High Tech koridor obuhvaća 23 županije širom države, povezane s tri istraživačka sveučilišta, više od 20 lokalnih i regionalnih organizacija za gospodarski razvoj, 14 zajednica i državnih fakulteta, 12 regionalnih radničkih odbora, bezbrojne industrijske skupine i tisuće inovativnih tvrtki koje to zovu regije kuće. Više od 27.000 Floridijanaca radi na biotehnologiji, farmaceutskoj proizvodnji i proizvodnji medicinskih proizvoda u Floridi, a sveučilišta su među najboljim proizvođačima STEM diplomanata nacije.

image.png


Na Pittconu, Biologix je pokazao najnovije laboratorijske proizvode i CryoKING kompletna rješenja za biobankiranje i podijelila s našim polaznicima.

image.png

Ove godine, Biologix će također izlagati na analytici 2018, Isber 2018, ACHEMA 2018 i analitici China 2018. Biologix je spreman te vidjeti!