Dom > Vijesti > Sadržaj

Biologix prikazan u WPMSC 2017

Dec 04, 2017

Drugi svjetski vrh preciznosti medicine (Kina) 2017 održan je u Šangaju, 1. prosinca do 2. prosinca, pod temom "Potražnja uvida u razvoj preciznosti medicine i napredovanje tehnologije". WPMSC 2017 okuplja viši rukovoditelji iz vlade, akademije, bolnica, velikih farmaceutskih tvrtki, biotehnoloških tvrtki, CRO, VCPE-a za razmjenu dubinskih stavova o regulatornim ažuriranjima u preciznoj medicini, investicijskim mogućnostima, velikim podacima i naprednim genetskim testovima i IVD tehnologija, biobank i kohort studija, preciznost terapije raka, imunoterapija stanice i nova otkrića lijekova.

image.png

Biologix je pokazao CryoKING kompletna rješenja za biobankiranje na Boothu A 19 i podijelila svoje najnovije rješenja za biobankarstvo s vodećim osobama o preciznim medicinskim trendovima.

CryoKING, marko Biologix, ima 3 osnovne usluge biobankinga, koje su integrirani projekti biobankinga, pomagala za knjigovodstvo i sveobuhvatne treninge.

image.png

CryoKING se usredotočuje na standardizaciju, formalizaciju i digitalizaciju biobanke. Njegova prednost temelji se na uzvodnoj industriji, istraživanju i integraciji tržišta, koja pokriva nizvodnu industriju koja nudi kompletnu i one-stop rješenje za modernu biobank. Njegova ukupna tehnologija nalazi se na najvišoj razini u ovoj industriji. S profesionalnim dizajnom, naprednim tehnikama, sigurno i učinkovito upravljanje, CryoKING pokriva svaku fazu biobankinga i nudi kompletnu uslugu biobankiranja.

image.png

2015. godine, američki predsjednik Obama pokrenuo je inicijativu Precision Medicine i preciznost medicine postala je središte svjetske zdravstvene industrije. U međuvremenu, kineski precizni medicinski plan uključen je u 13. FYP za nacionalne glavne projekte specifične za znanost i tehnologiju. Očekuje se kako će Vlada uložiti 60 milijardi RMB-a u poticanje razvoja kineske preciznosti u industriji lijekova prije 2030. godine. Potaknuti povoljnim politikama i sredstvima financiranja te brzim napredovanjem tehnologije genetskog testiranja, biočipom, imunoterapijom stanice, IVD-om, tekućom biopsijom, lijekovima protiv tijela Istraživanja i razvoja, velikih podataka i poticajnih istraživačkih otkrića, kineska preciznost medicine obuhvaća nove razvojne mogućnosti.

image.png

U posljednjih nekoliko godina Biologix je stalno povećavao doprinos na znanstvenom istraživanju i razvoju, te ojačavao samovisnu inovaciju u CryoKING-ovim kompletnim rješenjima za biobankiranje. Trenutno Biologix posjeduje nekoliko međunarodnih patenata, patentnih modela izuma, patenata komunalnog modela i autorskih prava softvera. Zbog kontinuirane tehnološke inovacije, CryoKING je obogatio cjelovita rješenja za biobankarstvo i održava se konkurentnim u polju biobankiranja. Sada, CryoKING kompletna rješenja za biobankiranje naširoko se koriste u istraživačkim institutima, bolnici, sveučilištima i drugim institutima kako bi im pomogli u usavršavanju izgradnje biobanja i upravljanja!

image.png