Dom > Vijesti > Sadržaj

Biologix uspješno održao konferenciju distributera Peking District 2018

Jan 10, 2018

5. siječnja 2018., Biologix Corporation održao je konferenciju distributera Pekinške četvrti u Pekingu Hengtai centar, a distributeri Biologixa iz Pekinga i okolnih područja prisustvovali su ovoj konferenciji. Na osnovi međunarodnog i nacionalnog trenda razvoja biobankarstva, biobanking rješenja i objašnjenja biobankinga, Biologix opće laboratorijske opreme, Biologix je napravio detaljnu industrijsku analizu i objasnio sveobuhvatne usluge proizvoda na konferenciji. Na kraju ove konferencije, Biolgix regionalni menadžer Sjeverne Kine isporučio je 2018. Biologix Distributor Policy i komunicirao s distributerima koji su sudjelovali. Ova konferencija je uspješna i za distributere Biologix i Biologix.

image.png

image.png

image.png

Na ovoj je konferenciji voditeljica proizvoda Biologix podijelila nacionalni i međunarodni status i trendove biobankiranja, uključujući povijest biobankiranja, preciznu medicinu, aplikaciju biboankinga i budućnost biobankiranja itd. Biobank je vrsta bioreaktora koji pohranjuje biološke uzorke za korištenje u istraživanjima , Biobanks su postali važan resurs u medicinskim istraživanjima, podržavajući mnoge vrste suvremenih istraživanja poput genomike i personalizirane medicine. Sada, preciznost medicine postala je nova nacionalna strategija za mnoge zemlje. Biobanks, kao osnova za preciznu medicinu, igraju značajnu ulogu u medicinskom polju.

image.png

Biologix već godinama kontinuirano nudi CryoKING kompletna rješenja i usluge za biobankarstvo, a postao je vodeći high-tech poduzeće u polju biobankiranja. Biologix surađuje s međunarodnim poznatim laboratorijima, biobanksima, sveučilištima, bolnicama i drugim vodećim istraživačkim institutima. CryoKING kompletna rješenja za biobankarstvo temelji se na integriranom dizajnu biobanke, biobanking materijalima i sveobuhvatnoj obuci. CryoKING usluge one-stop biobankinga sadrže visoku automatizaciju, naprednu modularizaciju, savršenu informatizaciju i integraciju hardvera i softvera.

image.png

Inovacija, prepoznata kao siguran put do uspjeha, postala je kritična vještina. Biologix stalno povećava ulaz na znanstveno istraživanje i razvoj kako bi optimizirao strukturu proizvoda i poboljšala usluge CryoKING kompletnih rješenja za biobankiranje i Biolgoix opće laboratorijske zalihe. Biologix se zalaže za poboljšanje kvalitete proizvoda i usluga našim distributerima za jačanje konkurentnosti na tržištu!

image.png