Dom > Vijesti > Sadržaj

Proslava! Biologix Biobank odobren od strane Jinan DRC

Jan 24, 2018

U prosincu 2017. godine Jinanova komisija za razvoj i reforme (Jinan DRC) objavila je popis inženjerskih laboratorija i inženjerskih istraživačkih centara. Na listi je bio Jinan Inženjering Laboratory of Biobanking Analiza i upravljanje informacijama, na temelju Biologix bio-bankarske R & D platforme.

image.png

Jinan DRC ima za cilj ojačati inovacije i razvoj, unaprijediti inženjersku tehnologiju i poboljšati konkurentnost poduzeća. Biologix ima bogato iskustvo u životnoj znanosti i istraživanju medicinskih uređaja, a bio je usredotočen na biobankarsku industriju koja može služiti nacionalnoj strategiji preciznosti medicine i životne znanosti. Temeljem standardnog dizajna biobanke, informacijsko-based biobanking pomagala i softvera istraživanje i razvoj, te biobanking upravljanje treninga, Jinan Inženjering Laboratorij za analizu i upravljanje biobanking informacije konačno je osnovan i odobren 2017.

image.png

Od kraja 2017. godine korištena je ova standardna biobank na osnovi Biologix bio-bankarske R & D platforme. Pohranjuje uzorke za treće strane, nudi osnovnu znanstveno istraživačku platformu i isporučuje tehničku podršku i usluge znanstvenim istraživačkim institucijama. Biologix biobank sada surađuje s 3 bolnice na istraživačkim projektima. Ovo je značajan prekid za Bilogix u potrazi za novim poslovnim modelima, a Biologix će u budućnosti proširiti suradnju s međunarodnim bolnicama, sveučilištima i istraživačkim institucijama u velikim uzorcima i velikim podacima.

image.png

Biologix biobanking R & D platforma odobrena je kao Jinan inženjerski laboratorij za analizu i upravljanje informacijama o biobankiranju. Biologix će kontinuirano ažurirati biobanking tehnologiju, obuku za biobankiranje i biobanking opskrbu za optimizaciju CryoKING kompletnih rješenja za biobankarstvo i unaprijediti razvoj biobankarske industrije.