Dom > Vijesti > Sadržaj

CryoKING 2D sustav pohrane olakšava medicinsko istraživanje jugozapadne bolnice

Jul 14, 2017

Jugozapadna bolnica je prva učiteljska bolnica povezana s Trećim vojnim medicinskim fakultetom i također Prvom kliničkom školom. Nakon više od osamdeset godina razvoja, Jugozapadna bolnica postala je modernizirana sveobuhvatna bolnica velikog tipa. Ona je rangirana među prvoj skupini u sveobuhvatnoj sposobnosti u Kini i koordinirano se razvija u medicinskom upravljanju, poučavanju i akademskom istraživanju. Njegovi ključni subjekti uključuju infekciju, kliničku patologiju, rak, jetru i žučnjak i druge. Bolnica igra značajnu ulogu u liječenju bolesti.

1.jpg

Biologix već dugi niz godina nudi alate za istraživanje bolnice i postaje glavni dobavljač bolnice. CryoKING, brand Biologix, ima kompletne proizvode i usluge za biobankiranje. CryoKING 2D sustav za pohranu je značajan u sigurnom i učinkovitom pohranjivanju uzoraka. Uključuje 2D kriogene bočice i kriogenu kutiju koja se može skenirati. CryoKING 2D sustav za pohranu kombinira DATAMATRIX 2D barkodove, 1D barkodove i digitalne kodove na licu kako bi se izbjegle nestale papirne naljepnice i kontaminacija u uvjetima visoke vlažnosti i niske temperature. Unaprijed postavljeni 2D crtični kodovi mogu smanjiti vrijeme pripreme uzoraka i rizike u pohrani. CryoKING 2D Combo se odmah može čitati pomoću laptopa i informacije o pohrani mogu se unositi istovremeno. Nema zamornog ručnog označavanja i učinkovitosti unosa značajno promaknut. CryoKING nudi sigurnu, naprednu i učinkovitu uslugu skladištenja za Southwest Hospital.

2.jpg

Sigurno, učinkovito i informacijsko upravljanje biobankiranjem primarno je u uzorku kliničke upotrebe. S brzim rastom Precision Medicine, medicinske istraživačke ustanove usmjerene su na dijagnozu, liječenje i prevenciju glavnih zaraznih bolesti. Stoga je standardno korištenje ogromnih uzoraka presudno za uspješno kliničko ispitivanje.

3.jpg

CryoKING, bioprijenos marka životne znanosti i medicinskog polja tvrtke Biologix, nudi kompletna rješenja za biobankarstvo temeljena na integriranom dizajnu biobanke, opskrbi proizvodima i sveobuhvatnoj obuci. CryoKING proizvodi imaju standardizaciju, informiranje i modularizaciju, a bio je na vrhu svijeta. CryoKING sigurni, napredni i učinkoviti proizvodi pomažu Jugozapadnoj bolnici i drugim istraživačkim i medicinskim ustanovama za poboljšanje sveobuhvatnog korištenja i upravljanja biobankovima i promicanje brzog razvoja Precision Medicine.