Dom > Vijesti > Sadržaj

CryoKING unaprjeđuje izvanrednu sposobnost upravljanja javnim zdravljem za Yunnan CDC

Jun 30, 2017

Lokalni centar za kontrolu i prevenciju bolesti uvijek je na prvom mjestu kada se pojavi epidemija. Centar je neprofitna institucija koja radi na području kontrole i prevencije bolesti, upravljanja javnim zdravljem i pružanja usluga. To je ključni odjel za sprječavanje bolesti i pružanje tehničkih smjernica.

cover.jpg


Yunnan je pokrajina na jugozapadu Kine, a Yunnan CDC (Centar za kontrolu i prevenciju bolesti) kontrolira i sprečava bolesti za cijelu pokrajinu. Stoga su potrebni ogromni uzorci za prevenciju bolesti, karantenu bolesti, infektivnu procjenu i tretmane. Kako upravljati ovim uzorcima sigurno i učinkovito? CryoKING, bioparking brand Biologix, nudi kompletnu uslugu biobankiranja za Yunnan CDC. CryoKING 2D Combo sigurno i učinkovito pohranjuje uzorke oboljenja od Yunnan CDC-a i unaprijedi sposobnost upravljanja javnim zdravljem. Sada, CryoKING 2D Combo je popularan u Yunnan CDC-u za rješavanje novih bolesti i zdravstvenih nesreća.

image (2).jpg

S brzim rastom Precision Medicine i Biobanks, CryoKING je pokrenuo inovativni koncept "Multi Coding". CryoKING 2D Combo je ažurirani sustav za pohranu Biologix neovisne inteligentne nekretnine. Uključuje 2D kriogene bočice i kriogenu kutiju koja se može skenirati. CryoKING 2D sustav za pohranu kombinira DATAMATRIX 2D barkodove, 1D barkodove i digitalne kodove na licu kako bi se izbjeglo nestanak papira i kontaminacija u uvjetima visoke vlažnosti i niske temperature. Unaprijed postavljeni 2D crtični kodovi mogu smanjiti vrijeme pripreme uzoraka i rizike u pohrani. CryoKING 2D Combo može odmah čitati skener prijenosnog računala i informacije o pohrani mogu se unositi istodobno. Nema zamornog ručnog označavanja i učinkovitosti ulaza značajno se promovira. CryoKING nudi sigurnu, naprednu i učinkovitu uslugu skladištenja za osoblje Yunnan CDC-a.

CryoKING Combo.jpg

"Kontinuirano doprinose životnim znanostima, služe ljudskom zdravlju" je predmet Biologixa, a Biologix se trudi podupirati Yunnan CDC i druge centre u kontroli i prevenciji bolesti. CryoKING nudi kompletna rješenja za biobankarstvo temeljena na integriranom dizajnu bio-banke, opskrbi proizvodima i sveobuhvatnoj obuci. CryoKING proizvodi imaju standardizaciju, informiranost i modularizaciju te je na vrhu industrije. CryoKING 2D Combo pohranjuje uzorke za nadogradnju upravljanja informacijama, te će povećati iskoristivost uzoraka i unaprijediti sposobnost rukovanja s izvanrednim situacijama. CryoKING će štititi ljudsko zdravlje centrima kontrole i prevencije bolesti.