Dom > Vijesti > Sadržaj

CryoKING pomaže trećoj bolnici u Shenzhenu u nacionalnim istraživanjima na kliničkim lijekovima

Jul 03, 2017

Potpuni pregled i sigurnosni test su neophodni prije nego što se lijek uvodi na tržište, a kliničko ispitivanje lijekova zahtijeva se da ispita učinkovitost i sigurnost novog lijeka. Treća bolnica u Shenzhenu glavni je institut nacionalnih kliničkih pokusa na droge, a njegova ispitivanja uključuju faze II do IV u pokusima o plućnim bolestima, tuberkulozu i AIDS-u. Bolnica se zalaže za kontrolu i prevenciju zaraznih bolesti.

CryoKING Combo.jpg

Sigurni i učinkoviti alati za skladištenje i upravljanje uzorcima nužni su za kliničke uzorke. Uz implementaciju strategije preciznosti lijekova, instituti za istraživanje droga usmjereni su na dijagnozu, liječenje i prevenciju većih zaraznih bolesti. Učinkovito kliničko ispitivanje lijekova najvažniji je korak prije nego li se lijek stavlja na tržište. I svaka klinička provjera zahtijeva standardnu farmaceutsku analizu i istraživanje, stoga je standardno korištenje ogromnih uzoraka presudno za uspješno kliničko ispitivanje.

1.jpg

Nakon sveobuhvatnog razmatranja i pregleda, Treća bolnica u Shenzhenu izabrala je CryoKING kao alat za pohranu. CryoKING Combo je novi uzorak sustava za pohranu Biologixovih neovisnih prava intelektualnog vlasništva. To je kombinacija 2D barcodiranih kriogenskih bočica i kutije koje se mogu skenirati. Međunarodni standard Datamatrix 2D crteža s brizgalicom na dnu bočice može izbjeći gubitak ili kontaminacija uzorka koji je uzrokovan nestankom naljepnica. Unaprijed postavljene 2D crtične crte smanjuju troškove i vrijeme skladištenja uzoraka. CryoKING Combo se odmah može čitati pomoću laptopa skenera, a informacije o cijeloj kutiji mogu biti potpuno unesene odjednom. Nema zamornog priručnog označavanja za istraživače i učinkovitost ulaza značajno se promovira. CryoKING nudi sigurnu, naprednu i učinkovitu uslugu skladištenja za bolnicu.

2.jpg

S brzim rastom Precision Medicine i Biobanks, CryoKING je pokrenuo inovativni koncept "Multi Coding". Dizajn proizvoda je kompatibilan s općim međunarodnim standardima i inovativan razvojem ove industrije. Predmetni laserski zapis na bazi podataka Datamatrix 2D na dnu, 1D barkod i ljudski čitljivi brojevi na bočnoj strani prikladni su za čitanje i kompatibilni su s različitim instrumentima za skeniranje i mogu poboljšati učinkovitost kliničkih ispitivanja.

 

CryoKING, bioprikazivačka marka tvrtke Biologix, nudi kompletna rješenja za biobankarstvo temeljena na integriranom dizajnu bioburkanja, opskrbi proizvodima i sveobuhvatnoj obuci. CryoKING proizvodi imaju standardizaciju, informiranost i modularizaciju te je na vrhu industrije. CryoKING 2D Combo pohranjuje uzorke za nadogradnju upravljanja informacijama i pomaže trećoj bolnici u Shenzhenu za pohranjivanje kliničkih uzoraka plućnih bolesti, tuberkuloze i AIDS-a