Dom > Vijesti > Sadržaj

CryoKING Automatizirani proizvodi standarda SBS

Dec 15, 2017

S brzim razvojem Precision Medicine, značenje i neizbježnost velikih podataka i biobanki priznaju istraživački instituti. Stoga se traži informiranje i automatizacija skladištenja i upravljanja biomedicinskim uzorcima kako bi se omogućio visoki protok uzorka. Kao odgovor na nove zahtjeve u cijelom sustavu upravljanja uzorcima, Biologix je razvio automatizirane proizvode SBS standarda CryoKING koji su dostupni za automatske radne stanice u biobankiranju, testiranju, farmaceutskim proizvodima i kliničkim ispitivanjima.

image.png

Automatizirani proizvodi Sry standarda CryoKING uključuju SBS kriogene bočice s 96 jažica, kriogene stalke SBS formata i kombinaciju SBS formata. CryoKING SBS kriogene bočice s 96 jažica laserom su ugravirane s 2D barkodovima (matrični kôd podataka), a 100% QC osigurava da se svaka bočica može brzo čitati. Šalice se uklapaju u standardne SBS formate u skladu s ANSI / SLAS standardima. Savršene bočice omogućavaju izvrsnu transparentnost i vizualnu kontrolu za operatore. Unutarnja nit poklopca omogućuje čvrsto brtvljenje; O-prsten se ubrizgava na kapu i omogućuje čvrsto postavljanje i ne može se uviti. CryoKING SBS kriogene bočice s 96 jažica nepobjedive su za sakupljanje i skladištenje uzoraka zbog optimalne kompatibilnosti s nosačem, izvrsne sljedivosti i visoke sigurnosti.

image.png

Stalci za CryoKING SBS formatu izrađeni su od PC materijala i mogu se stapati. 2D crtični kôd, 1D crtični kôd i ljudski čitljivi brojevi su na bočnoj strani, a 2D crtični kutija na dnu. Istodobno se mogu pratiti kriogene bočice i stalci. Opremljen jednostavnim i snažnim mehaničkim zaključavanjem, operateri mogu lagano gurnuti gumbe na dvije strane stalka za otključavanje.

image.png

CryoKING SBS format combo sastoji se od SBS kriogene bočice s 96 jažica i SBS formata. Kao glavni informacijski proizvod CryoKING moderne tehnologije, CryoKING SBS format combo je novi uzorak sustava za pohranu Biologix nezavisnih prava intelektualnog vlasništva, a može se pohraniti na Laserski urezani međunarodni standard Datamatrix 2D barkod na dnu bočica može izbjeći gubitak informacija o uzorku ili onečišćenje što je uzrokovano nestankom naljepnica. Unaprijed postavljene 2D crtične crte smanjuju troškove i vrijeme skladištenja uzoraka. 1D barkod i ljudski čitljivi brojevi omogućuju siguran i bogat uzorak informacija. CryoKING SBS format combo omogućuje brzu, jednostavniju i pouzdanu svakodnevnu rutinu zbog svoje sljedivosti, sigurnosti i kompatibilnosti.

image.png

CryoKING automatizirani proizvodi standarda SBS rezultat su Biologix kontinuirane samoinicijske inovacije i poboljšanja na CryoKING kompletnim rješenjima za biobankiranje. Zbog tehnologije i iskustva životnih znanosti i medicinskih alata za istraživanje medicinskih proizvoda, Biologix sada nudi uslugu bio-bankovnih usluga na licu mjesta, temeljenih na integriranim projektima biobankiranja, punim biobanking materijalima i sveobuhvatnom obukom biobankiranja. CryoKING kompletna rješenja za biobankiranje sadrže visoku automatizaciju, naprednu modularizaciju i integraciju softvera i hardvera. CryoKING automatizirani proizvodi standarda SBS mogu značajno poboljšati informiranje i automatizaciju rješenja za biobankiranje.

image.png