Dom > Vijesti > Sadržaj

CryoKING Biobanking rješenja jamče vašu sigurnost i učinkovitost Biobank

Jun 28, 2017

S brzim razvojem znanosti i tehnologije, sve više se traži različita laboratorija, a biobanks su značajne u medicini i tehnologiji. U mnogim zemljama, biobanks su od ključne važnosti za promicanje temeljnih konkurentnih sposobnosti u biologiji i medicini. Međutim, nedostatak sigurnosti je očit u biobankovima.

cover.jpg

Skladišni prostor tekućih posuda za dušik je velika opasnost. Tekući dušik je dušik u tekućem stanju pri ekstremno niskoj temperaturi. Točka vrenja iznosi 195,65 ° C, a temperatura iznad razine tekućine -100 ° C ili niža. Može uzrokovati brzo zamrzavanje pri kontaktu s živim tkivom. Zbog iznimno niske temperature, neprimjetno rukovanje tekućim dušikom i bilo kakvim predmetima koji se mogu ohladiti može dovesti do hladnog opekotina. Ako se spremnik tekućeg dušika prevrne neodgovornim rukovanjem, tekućina za krio izlijeće, a operatori moraju ostaviti tekućinu sve dok ne bude tekući dušik.

 

Na temperaturi od 0 ° C i tlaku od jednog bara, 1 L tekućeg dušika može se prevesti u 647L paru. Stoga će se parka vrlo brzo proširiti, a tlak u hermetički spremnik se povećava u vrlo kratkom vremenu. Kao popularni alat tekućeg dušika, kriogene bočice su vrlo važne. Ako su bočice manje od standarda, one će eksplodirati. Stoga se u tekućem dušiku mogu koristiti samo visokokvalitetne kriogene bočice, kao što je CryoKING.

 

CryoKING Biobank tekuća oprema za dušik

封面.jpg

CryoKING nudi automatske i izdržljive tekuće spremnike dušika. Izrađen od izvrsnog nehrđajućeg čelika i opremljen s bazom valjka. Uzorci se mogu pohraniti u tekućoj ili tekućoj fazi. Stabilna temperatura, niska brzina isparavanja, vrhunska učinkovitost vakuuma i izolacija osiguravaju maksimalno vrijeme zadržavanja. Temperatura gornje kutije: -190 ° C. CryoKING biobanksni tekući dušikovi spremnici su optimalni izbor za očuvanje biospecimenata: brzo zamrzavanje, pouzdana zaštita, automatsko punjenje tekućeg dušika i vrste kapaciteta.

 

CryoKING biobanka tekućina sadrži dušik:

1. Dostupno za para i tekuću fazu

2. Dostupno u različitim kapacitetima

3. Kontrola stabilne temperature

4. Napredni sustav nadzora temperature, sustav za nadzor razine tekućine i alarmni sustav

5. Automatski sustav tekućeg punjenja dušikom

6. Mikroprocesorski sustav čuva podatke i informacije zauvijek

7. Demist gumb

8. Poseban dizajn za praktičan rad

9. Poklopac koji se može zaključati kako bi se osigurala sigurnost uzoraka

10. CE certifikat