Dom > Vijesti > Sadržaj

CryoKING sustav za pohranu podataka Biobanking upravlja uzorcima za bolnicu Tongji

Jul 26, 2017

Bolnica Tongji, Tongji Medicinski fakultet HUST (Huazhong University of Science & Technology) osnovana je 1900. godine. Nakon više od 110 godina razvoja, bolnica Tongji izrasla je u inovativnu modernu bolnicu koja uključuje medicinsku njegu, poučavanje i istraživanje. Bolnica je stekla razne projekte iz Nacionalnog fonda za istraživanje prirodnih znanosti, a broj znanstvenih projekata na državnoj razini u tijeku je vodeća pozicija među kineskim bolnicama. Istraživanje o raku, krvi i kardiovaskularnim bolestima nalazi se na vrhu polja. Stoga učinkovito i upravljanje temeljeno na informacijama igra značajnu ulogu u istraživanju i poučavanju.

1.jpg

CryoKING, bioparking brand Biologix, nudi kompletna rješenja za biobankiranje temeljena na integriranom dizajnu bio-banke, opskrbi proizvodima i sveobuhvatnoj obuci. CryoKING proizvodi imaju standardizaciju, informiranje i modularizaciju, a bio je na vrhu svijeta. CryoKING nudi znanstveno istraživačke alate i igra značajne uloge u razvoju, izgradnji i nadogradnji biobanke.

CryoKING 2ml Cryogenic Vials.jpg

CryoKING 2ml kriogene bočice i PP kriogene kutije su popularne u uzorku za pohranu i upravljanje Tongji bolnice. CryoKING 2ml kriogene bočice su usklađene s općim međunarodnim standardima i oblikovane su prema inovativnom konceptu "Multi Coding". Unaprijed postavljeni 1D crtični kod i ljudski čitljivi brojevi na strani mogu izbjeći gubitak ili zagađenje uzorka koji je uzrokovan nestalim oznakama. Prethodno postavljene 1D crtične crte mogu odmah pročitati skeneri, a informacije o uzorcima mogu se unijeti odjednom. Nema zamornog priručnog označavanja za istraživače i učinkovitost ulaza značajno se promovira.

CryoKING PP Cryogenic Boxes.jpg

Kriogene kutije su popularni alati za skladištenje i upravljanje uzorcima. Kutije čuvaju i štite kriogene bočice u redu. Kutije koje koristi bolnica Tongji uključuju 5 × 5 (25-jažica), 9 × 9 (81-jažica) i 10 × 10 (100-jažica) PP kriogene kutije. Alfanumeričko označavanje na kutijama i brojčanim rešetkama pogodno je za identifikaciju i orijentaciju uzorka. Različite razdjelnice mogu se odabrati prema vrsti uzorka i uvjetima skladištenja.


S profesionalnim dizajnom, naprednim tehnologijama, sigurnim i učinkovitim upravljanjem, CryoKING pokriva svaku fazu biobankinga i nudi cjelovitu i jednokratnu uslugu znanstvenim sveučilištima, bolnicama i medicinskim institutima. CryoKING im pomaže u poboljšanju sigurnosti i informatizacije biobanki. CryoKING će ojačati svoje proizvode i usluge bioplanktona kako bi unaprijedio napredak ljudskog zdravlja.