Dom > Vijesti > Sadržaj

CryoKING Biobanking za sustav nadogradnje Biobanking upravljanja za Hudson Institutu za medicinska istraživanja

Sep 22, 2017

Hudson Instituta za medicinska istraživanja je vodeći Australski medicinskog istraživačkog instituta. Dva Australska pouzdanih imena u medicinskim istraživanjima, princ Henry Instituta za medicinska istraživanja i Monash Instituta za medicinska istraživanja, spojene u 2014 u obliku Hudson Instituta za medicinska istraživanja. Zajedno, oni imaju više od 75 godina iskustva u otkrića u istraživanju u Australiji i izvan nje.

image.png

51 istraživanja laboratorija od Hudson Institutu za medicinska istraživanja su grupirani u šest stručnjaka centara poduzetnik temeljna i klinička istraživanja na rak, urođeni imunitet i zaraznih bolesti i žene i bebe zdravlje. Stoga, kvalitetan kriogene sustav je zahtijevao. Biologix nudi istraživanje sustava za mnogo godina i postaje glavni dobavljač istraživanja. CryoKING, brend sam od Biologix, ima potpunu biobanking proizvoda i usluga. CryoKING 2D kriogene sustav je značajan u sigurna i učinkovita pohrana uzoraka. To uključuje 2D kriogene bočice sa strane barkod i kriogenski okvir koji može skenirati. CryoKING 2D priče sistem kombinira laserski ugraviran DATAMATRIX 2D barkodova, 1D barkodova i digitalnih kodova sa strane kako bi se izbjeglo nedostaje naljepnice i kontaminacije u uvjetima visoke vlažnosti i niskih temperatura. Unaprijed postavljene 2D barkodova može smanjiti vrijeme priprema uzoraka i rizika u skladištu. CryoKING 2D kombinirani mogu potpuno pročitati odmah laptop skenera i za informacije možete unijeti u jednom trenutku. Nije dosadan ručno označavanje i unos učinkovitost značajno unaprijeđen. CryoKING nudi napredna i efikasna prtljage za istraživanje.

image.png

Centar za istraživanje raka je ključni centar Hudson Institutu za medicinsko istraživanje. Znanstvenici koji su radili u centru obvezuju osnovna istraživanja u molekularne mehanizme kojima se temelji razvoj, rast i metastaziranje tumora, kao i odnos između urođeni imunološki sustav i rak. Otkriće i razvoj novih terapija za liječenje raka je također važan aspekt za timski rad. CryoKING 2D kriogene sustav brine vrijedne rak uzoraka. Čuva maksimalno uzorak sigurnosti i održivosti i omogućuje maksimalno iskorištavanje rak uzoraka za istraživače.

image.png

Biologix je sve ono što se umeće na samo-inovacije i istraživanje i razvoj kako bi se poboljšala Ukupna usluga za istraživače. CryoKING potpuno biobanking za sustav je nadograđen sveobuhvatne biobanking upravljanje optimizirati duboko smrzavanje sustavi za Hudson Institutu za medicinska istraživanja. Uspješnu i kontinuiranu suradnju s Hudson Institutu za medicinska istraživanja također će potaknuti Biologix na daljnje svoju ukupnu laboratorijske usluge i CryoKING potpuno biobanking rješenja.

image.png