Dom > Vijesti > Sadržaj

Sustav za pohranu podataka BioBanking CryoKING poboljšat će upravljanje uzorcima na Huazhong poljoprivrednom sveučilištu

Jul 21, 2017

Biologix je potpisao ugovor o nabavi s Huazhong poljoprivrednom sveučilištu kako bi ponudio CryoKING proizvode za skladištenje biobankinga. Huazhong Agricultural University (HZAU) je nacionalno ključno sveučilište "Project 211" izravno pod Ministarstvom obrazovanja. Uz životnu znanost, HZAU također daje veliki naglasak na racionalnoj disciplinskoj izgradnji poljoprivrede, znanosti, inženjerstva, umjetnosti, prava, ekonomije i upravljanja. HZAU ima nekoliko nacionalnih ključnih laboratorija i centara za istraživanje i razvoj i zahtijeva veliku količinu uzoraka. CryoKING 2ml kriogene bočice i kriogene kutije koje su članice CryoKING sustava za skladištenje biobankinga, uzoraka za pohranu i upravljanje za HZAU.

1.jpg

Kao proizvodi bazirani na informacijama CryoKING proizvoda za skladištenje biobankinga, CryoKING 2ml kriogene bočice su Biologixovih neovisnih prava intelektualnog vlasništva. Unaprijed postavljeni 1D crtični kôd i ljudski čitljivi brojevi na strani mogu izbjeći gubitak informacija o uzorku ili onečišćenje uzrokovano nestručnjom oznakom. Predinstalirane 1D barkodove mogu se čitati pomoću skenera i softvera za skeniranje. Istraživači brzo identificiraju uzorke ljudskim čitljivim brojevima. Ovaj inovativni dizajn poboljšava informacijsko upravljanje uzorcima.

2.jpg

Kriogene kutije su popularni alati za skladištenje i upravljanje uzorcima. Kutije čuvaju i štite kriogene bočice u redu. Kutije koje koristi HZAU uključuju 5 × 5 (25-jažica), 9 × 9 (81-jažica) i 10 × 10 (100-jažica) PP kriogene kutije. Alfanumeričko označavanje na kutijama i brojčanim rešetkama pogodno je za identifikaciju i orijentaciju uzorka. Različite razdjelnice mogu se odabrati prema vrsti uzorka i uvjetima skladištenja

3.jpg

Biologix je stalno povećavao unos jedne samovisne inovacije za preciziranje cjelovitih rješenja i usluga za biobankarstvo. CryoKING proizvodi fokusiraju se na standardizaciju, informiranje i modularizaciju biobanki. Njegova prednost temelji se na uzvodnoj industriji, istraživanju i integraciji tržišta, koja pokriva nizvodnu industriju kako bi ponudila cjelovitu i one-stop rješenje za moderne biobanke. Njegova ukupna tehnologija nalazi se na najvišoj razini u ovoj industriji. S profesionalnim dizajnom, naprednim tehnologijama, sigurnim i učinkovitim upravljanjem, CryoKING pokriva svaku fazu biobankinga i nudi cjelovitu i jednokratnu uslugu za biobanking proizvode.

4.jpg

CryoKING proizvodi za biobankarstvo stekli su široku popularnost među istraživačkim sveučilištima i pomažu im u poboljšanju sigurnosti i informatizacije biobanki. Biologix će ojačati suradnju s istraživačkim sveučilištima i institutima kako bi unaprijedio napredak ljudskog zdravlja.

5.jpg