Dom > Vijesti > Sadržaj

CryoKING brine za vaše dragocjene biospecimente

Feb 05, 2018

U globalnom trendu precizne medicine, količina biospcimena koje treba skladištiti i zaštićena brzo se povećava. Kako povećati kapacitet pohrane? Kako učinkovito upravljati milijardama biospecimenata? Ova su pitanja postala hitna za znanstvene i medicinske institute.

Biologix je oduvijek bio na čelu kompletnih rješenja za biobankiranje. Kako bi se osigurala sigurna i učinkovita rješenja za skladištenje biobankinga, Biologix je pokrenuo CryoKING sustav za pohranu niske temperature, uključujući različite zamrzivače niske temperature i spremnike tekućeg dušika.

image.png

CryoKING zamrzivači s niskim temperaturama sadrže napredni inteligentni temperaturni regulator, rashladnu energiju koja štedi energiju, sigurno i sigurno upravljanje pohranom, uključujući -164 ° C Ecryo zamrzivače, -152 ° C / -135 ° C / -105 ° Cryo zamrzivač, -86 ° C ultra mali freezers, -80 ℃ ultra mali freezers, -40 ℃ ultra mali freezer, -25 ℃ medicinske zamrzivači, 2 ~ 8 ℃ / -10 ~ -25 ℃ / -10 ~ -40 ℃ kombinirani hladnjaci i zamrzivači, 2-8 ℃ medicinski hladnjaci, 4 ± 1 ℃ hladnjaka za krvnu banku. Mikroprocesorski temperaturni regulator, uvezeni učinkoviti kompresor, zvučni i vizualni alarmi, dvostruka brave i lozinke, savršeni sigurnosni sustav i korisni programi su prepoznali od strane korisnika.

image.pngimage.png

CryoKING tekući dušikovi spremnici su automatski, sigurni i izdržljivi. Dostupni su za tekuću ili parnu fazu dušika. Oni su lagani, mali otisci s velikim kapacitetom i niskom stopom potrošnje dušika. Napredni dizajni toplog plina, sustav za nadgledanje razine tekućine i jedinstvenu temperaturu omogućuju učinkovitost i sigurnost. Sustav nadzora koristi mikroprocesorske i dvostruke detektore temperature otpornika platine za prikaz unutarnjih temperatura. Gumb za odmagljivanje i automatski sustav tekućeg punjenja dušikom omogućavaju učinkovito i sigurno korištenje CryoKING tekućih spremnika dušika.

image.png


image.png

Biobanks postaju sve značajniji za životnu znanost i medicinska istraživanja. Istraživački instituti su počeli graditi standardne i informacijske biobanke kako bi se optimizirala upotreba uzoraka. CryoKING nudi izvrsne i potpune usluge i proizvode za biobankiranje i nastoji pomoći istraživačkim institutima sa sigurnim, naprednim i učinkovitim sustavom upravljanja biobankingom. CryoKING sustav za skladištenje ultra niske temperature skrbi za dragocjene uzorke za istraživačke institute i pomaže im da ostvare značajan napredak u životnoj znanosti.

image.png