Dom > Vijesti > Sadržaj

CryoKING Combo ubrzava vaše znanstveno istraživanje sigurno učinkovito napredno

Jan 04, 2018

Preciznost medicine postala je nova nacionalna strategija za mnoge zemlje. Biobanks, kao temelj Precision Medicine, igraju značajne uloge u životnoj znanosti. Biobanks pružaju priliku za učinkovitije istraživanje pružajući pristup velikim količinama genetskih i elektroničkih zdravstvenih podataka. Kako bi se olakšalo upravljanje bazama podataka biobankinga, Biologix nudi CryoKING Combo za opće istraživače. U posljednjih nekoliko godina, CryoKING Combo je stekao veliku popularnost i pohvale, te postaje vodeći proizvod u biobankingu za pohranu i upravljanje.

image.png


Kao glavni podaci temeljeni na CryoKING tehnologiji, CryoKING Combo je novi uzorak sustava za pohranu Biologixovih neovisnih prava intelektualnog vlasništva. To je kombinacija 2D barcodiranih kriogenskih bočica i kutije koje se mogu skenirati.

image.pngimage.png

Međunarodni standard Datamatrix 2D crteža na dnu bočice može izbjeći gubitak ili zagađenje uzoraka uzrokovanog nestankom naljepnica. Unaprijed postavljene 2D crtične crte smanjuju troškove i vrijeme skladištenja uzoraka. 1D barkod i ljudski čitljivi brojevi omogućuju sigurno i bogate informacije o uzorku.

image.pngimage.png

CryoKING Combo se odmah može čitati pomoću laptopa skenera, a informacije o cijeloj kutiji mogu biti potpuno unesene odjednom. Nema zamornog ručnog označavanja za istraživače i učinkovitost ulaza značajno se promovira. Stoga, CryoKING 2D sustav kriogene skladišta olakšava znanstvena istraživanja za opće istraživače i pomaže istraživačima da postignu izvanredna istraživanja.

image.pngimage.png

Točni i temeljeni na podacima kriogenskih alata za skladištenje osnova su kvalitetne izgradnje biobankarstva. CryoKING je unaprijedio informacijsku i biobankarsku upravu biobankinga mnogih istraživačkih bolnica, sveučilišta i vodećih znanstvenih instituta širom svijeta. "Doprinos životnim znanostima stalno, Posluživanje ljudskom zdravlju" je predmet Biologix koji omogućuje stalnu međusobnu suradnju. Kako bi se zadovoljili zahtjevi Precision Medicine, Biologix ažurira CryoKING natječu rješenja za biobankiranje i laboratorijske zalihe kako bi pomogla općim istraživačkim institutima da grade kvalitetne biobanke i postignu značajne rezultate u životnoj znanosti.

image.png