Dom > Vijesti > Sadržaj

CryoKING Combo će promovirati uzorak za upravljanje Nanjing Medical University

Jun 06, 2017

Biobanks, osnova za preciznu medicinu, brzo se razvijaju. Istraživačka sveučilišta i institucije grade vlastite biobanke ili uzorke za skladištenje uzoraka kako bi poboljšali upravljanje uzorcima informacija.

Nakon sveobuhvatne evaluacije i pažljivog razmatranja, Nanjing Medical University odlučuje koristiti CryoKING Combo kao uzorak sustava pohrane za nadogradnju informacijske biobanke i poboljšanje njegove integrirane učinkovitosti upravljanja.

^6E53B568B259B52AF86E2C585DFA5C3DE08BAF947C54427BAC^pimgpsh_fullsize_distr.jpg

CryoKING Combo je novi uzorak sustava za pohranu Biologixovih neovisnih prava intelektualnog vlasništva. To je kombinacija 2D barcodiranih kriogenskih bočica i kutije koje se mogu skenirati. Međunarodni standard Datamatrix 2D crteža na dnu bočice može izbjeći gubitak ili kontaminacija uzorka uzrokovanog nestankom naljepnica. Unaprijed postavljene 2D crtične crte smanjuju troškove i vrijeme skladištenja uzoraka. CryoKING Combo se odmah može čitati pomoću laptopa skenera, a informacije o cijelom okviru mogu biti potpuno unesene odjednom.

^7D597A121C7AA57B944828818BB672086F919CE008AFCF1265^pimgpsh_fullsize_distr.jpg

Nanjing Medical University je vodeće nezavisno medicinsko sveučilište u Kini. Brojni i teški znanstveno-istraživački zadaci trebaju različite uzorke, stoga je sigurno, učinkovito i napredno upravljanje pohranom uzoraka zahtjevno poboljšati brzinu iskorištavanja uzoraka. Biologix nudi izvrsna i kompletna biorazgradiva rješenja tri temeljne usluge koje su sveobuhvatni biobank dizajn, biobanking materijal i sustavno osposobljavanje. Na temelju automatizacije, modularizacije i informiranja, Biologix je na vrhu cijele industrije.


Uspješna ponuda CryoKING Combo za medicinska sveučilišta učinkovito će upravljati skladištenjem uzoraka, poboljšati stopu iskorištenosti uzoraka i pričvrstiti nadogradnju sustava upravljanja uzorcima. Biologix posjeduje mogućnost nadogradnje biobanki u potpunosti. U daljnjoj suradnji sa sveučilištima i znanstvenim istraživačkim institucijama, Biologix će ih podržati za nadogradnju biobanki i značajno unapređenje razvoja životne znanosti, medicinske industrije i preciznosti medicine.