Dom > Vijesti > Sadržaj

CryoKING — potpuna Biobanking rješenja, graditi sigurnu i napredne posebnu

Sep 18, 2017

Precizna medicina je postala nove nacionalne strategije za mnoge zemlje. Posebnu, kao osnovu za preciznost Medicine, važni su biospecimen skupljanje, skladištenje i distribuciju, a podržava više komponenti uokvirene kao Slijedni priopćajni postupci: vađenje, deidentification, konsolidacije, apstrakcije, i upit za informacije vezane uz pacijenta osnovne podatke, podatke za daljnji rad, patološki informacije, dijagnoza i liječenje informacije i biospecimens. Kako bi zaštitili vrijedne biospecimens, kvalitetan biobanking za pohranu alata su zahtijevali da koriste biospecimens.

image.png

Kvaliteta biospecimens je ključno za medicinskih i znanstvenih istraživanja i napredne biobanking za pohranu alata možete osigurati sigurno skladištenje i korištenje biospecimens. CryoKING, brend sam od Biologix, ima potpunu biobanking za sustav uključujući raznolike kriogene bočice, opće kriogene kutije i stalci, i ultra-niske temperature zamrzivača i tekućeg dušika tenkova u različite mjere.

CryoKING nudi široku liniju kriogene bočica s navojem microtubes, opće kriogene bočice, tradicionalni kriogene bočice, CryoKING kriogene bočice i automatsko bočica serije SBS standarda. Tamo su izdržljive i medicinskog razreda od polipropilena, gama zračenja sterilni, DNase sa RNase free, endotoksina slobodni i ljudski DNK besplatno; protiv eksplozije i hermetičan. CryoKING kriogene bočice omogućiti sigurna i učinkovita biobanking prtljage.

image.png

Kriogene kutije i stalci omogućiti siguran i učinkovit za pohranu i transport biospecimens i kriogenski bočice. CryoKING kriogene kutije su trošak-spas od kartona, polikarbonata ili polipropilena da zadovolji zahtjeve različitih spremišta. 5×5(25-well), 9×9(81-well) i 10×10(100-well) može biti izabran za pohranu raznih kriogene bočice. CryoKING kriogene stalci su izrađeni od otporan na koroziju od nehrđajućeg čelika ili aluminija kako bi povećali prostor za pohranu. CryoKING štednje energije i trošak ušteda nosači omogućuju sigurno skladištenje okviri i unutrašnje biospecimens.

image.png

U budućnosti, uzorke skladištiti povećava geometrijski na temelju sadašnje količine milijardi. Spremište niske temperature i pratiti uzorak informacije promovirati brzi razvoj život znanosti i medicinske industrije. Stoga za sigurnu pohranu i učinkovito upravljanje postati najhitnije za opće korisnik. Ultra-niske temperature zamrzivača i tekućeg dušika tenkova su najpopularnije priče sprava za bočice, kutije i stalci. CryoKING nudi kompletnu liniju zamrzivači za pohranu biospecimens na različitim temperaturama. Regulator temperature mikroprocesorom, 7-inčni dodirni zaslon kontroler, savršeno zvučni i vizualni alarm, uključiti kašnjenje i zaustaviti interval, dvostruko zaključavanje dizajn... te značajke CryoKING zamrzivači Omogući sigurna i učinkovita biobanking prtljage. CryoKING tekućeg dušika tenkova su automatske, siguran i trajan. Oni su dostupni za tekućine i pare faza dušika. Oni su svjetlo, mali trag sa velikim kapacitetom i niska dušika stopa. Napredni dizajn plinskog zaobići, tekuća razini sustava praćenja i ujednačeno temperatura omogućiti korisnicima učinkovitost i sigurnost. Sustava praćenja koristi mikroprocesor i dvostruko platinastu otpornik temperatura detektora za prikaz unutarnje temperature. Demist gumb i automatski tekući dušik punjenje sustava omogućuju CryoKING tenkova efikasno i sigurno.