Dom > Vijesti > Sadržaj

CryoKING surađuje s Nancem općinskim CDC-om kako bi promovirala informacijsko upravljanje uzorcima bolesti

Jul 07, 2017

Kao glavni odjel za kontrolu bolesti, održavanje društvene stabilnosti i poboljšanje javnog zdravstva, centri za kontrolu i prevenciju bolesti igraju značajnu ulogu u rješavanju socijalnih opasnosti javnog zdravstva. Nanning je grad na jugoistočnoj obali Kine, a Nanning Municipal CDC (Centar za kontrolu i prevenciju bolesti) kontrolira i sprečava bolesti za ovaj grad i okolinu. Njezini glavni zadaci uključuju kontrolu i prevenciju epidemije, kao što je ptičja gripa i pregled glavnih bolesti. Stoga su potrebni ogromni uzorci za prevenciju bolesti, karantenu bolesti, infektivnu procjenu i tretmane.

1.jpg

Biologix ima bogato iskustvo u životnoj znanosti i medicinskim materijalima tijekom dugogodišnjeg razvoja. CryoKING, robna marka Biologix, nudi kompletne i integrirane usluge za biobankiranje, a jedan od njegovih osnovnih sustava je sustav za pohranu podataka koji je napredan, siguran i učinkovit. Sustav za pohranu CryoKING postao je popularan alat za rješavanje novih epidemija.

 

CryoKING Combo, jedan od informacijskih alata Nanning Municipal CDC-a, uključuje 2D kriogene bočice i kriogenu kutiju koja se može skenirati. CryoKING 2D sustav za pohranu kombinira DATAMATRIX 2D barkodove, 1D barkodove i digitalne kodove na licu kako bi se izbjegle nestale papirne naljepnice i kontaminacija u uvjetima visoke vlažnosti i niske temperature. Unaprijed postavljeni 2D crtični kodovi mogu smanjiti vrijeme pripreme uzoraka i rizike u pohrani. CryoKING 2D Combo se odmah može čitati pomoću laptopa i informacije o pohrani mogu se unositi istovremeno. Nema zamornog ručnog označavanja i učinkovitosti unosa značajno promaknut. CryoKING nudi sigurnu, naprednu i učinkovitu uslugu skladištenja za osoblje Nanning Municipal CDC.

CryoKING Combo.jpg

CryoKING 5 ml kriogene bočice za skladištenje tekućeg dušika u skladu su s općim međunarodnim standardima i oblikovane su s inovativnim konceptom "Multi Coding". Predmetni laserski barkod Datamatrix 2D barkod na dnu, 1D barkod i ljudski čitljivi brojevi na bočnoj strani prikladni su za čitanje i kompatibilni su s različitim instrumentima za skeniranje. Inovativni dizajn temeljen na informacijama može poboljšati razinu informiranja biobanki i unaprijediti učinkovitost upravljanja uzorcima.

 

CryoKING, bioprikazivačka marka tvrtke Biologix, nudi kompletna rješenja za biobankarstvo temeljena na integriranom dizajnu bioburkanja, opskrbi proizvodima i sveobuhvatnoj obuci. CryoKING proizvodi imaju standardizaciju, informiranost i modularizaciju te je na vrhu industrije. CryoKING sustav za pohranjivanje biobankinga pohranjuje uzorke za Nancem općinskog CDC-a, a promicat će sveobuhvatnu primjenu uzoraka te jača kapacitet rukovanja izvanrednim situacijama općinskog CDC-a u Nanningu.