Dom > Vijesti > Sadržaj

CryoKING surađuje sa školom znanosti o životu i tehnologijom, ITB olakšava znanstvena istraživanja

Aug 22, 2017

Institut Teknologi Bandung (ITB) ili Bandung Tehnološkog instituta ili Institut za tehnologiju Bandung, istraživanje je državno kooperativno istraživačko sveučilište koje se nalazi u Bandungu, Indonezija. ITB je najstariji tehnologijski orijentirani sveučilište u Indoneziji i igra ključnu ulogu u inovaciji, dijeljenju i primjeni znanosti, tehnologije, umjetnosti i čovječnosti te za proizvodnju izvrsnih ljudskih resursa za bolju Indoneziju i svijet. Škola znanosti o životu i tehnologije (SITH) ITB nudi multidisciplinarno obrazovanje za proizvodnju diplomiranih inženjera znanosti o životu i tehnologije koja će biti spremna odgovoriti na izazove visoko konkurentne biotehnologije.

Institut Teknologi Bandung (ITB) .jpg

Preciznost medicine postupno postaje vruća tema na području znanosti o životu, sve više i više zemalja se usredotočuje na to. Kao osnova za preciznu medicinu, biobanks igraju značajnu ulogu u brzom razvoju. Škola znanosti o životu i tehnologiji, ITB, kao vrhunski istraživački institut, ima cjelokupni sustav uzorka uz pomoć napredne informacijske biobanke. Biologix već godinama opskrbljuje visoko kvalitetne proizvode i usluge biobanksima i biobanke. CryoKING, brand Biologix, pomaže školi u upravljanju i nadogradnjama biobankinga s potpunim rješenjima za biobankiranje. Danas je CryoKING postao presudan u istraživanju Škole.

Visokokvalitetni alati za pohranu uzoraka mogu olakšati tijek rada biobanksora. Stoga, Biologix nudi bez premca CryoKING vijčana kapica mikrotitra, kriogene bočice i razne kriogene kutije kako bi se osiguralo sigurno i sigurno skladištenje uzoraka. CryoKING vijčasti mikrotubovi su konstruirani s univerzalnim navojnim navojem i o-prstenom koji omogućuju izvrsno brtvljenje u uvjetima visoke vlažnosti i niske temperature. Cijevi se prilagođuju najčešćim rotorima i standardnim kriogenskim kutijama, te zadovoljavaju različite uvjete pohrane.

CryoKING screw cap microtubes.jpg

Kriogene kutije su popularni alati za skladištenje i upravljanje uzorcima. Kutije čuvaju i štite kriogene bočice u redu. Kutije koje koristi škola uključuju 5 × 5 (25-jažica), 9 × 9 (81-jažica) i 10 × 10 (100-jažica) kartonske, PP i PC kriogene kutije. Alfanumeričko označavanje na kutijama i brojčanim rešetkama pogodno je za identifikaciju i orijentaciju uzorka. Različite razdjelnice mogu se odabrati prema vrsti uzorka i uvjetima skladištenja. Plastični premaz za kartonske kutije može spriječiti vodu, a prostor za pisanje prikladan je za identifikaciju uzoraka.

CryoKING cryogenic boxes.jpg

Kako bi unaprijedio svojstvo informiranja o pohranjivanju i upravljanju uzorcima, CryoKING nudi kriogene bočice na bazi podataka: 2D barcodirane kriogene bočice. Laserski zapisani Datamatrix 2D crtični kutija na dnu bočice mogu izbjeći gubitak ili zagađenje uzoraka uzrokovanih nestalim oznakama. Unaprijed postavljene 2D crtične crte smanjuju troškove i vrijeme skladištenja uzoraka. CryoKING 2D barcodirane kriogene bočice mogu se pohraniti u kriogenu kutiju koja se može čitati pomoću skenera, a podaci o cijeloj kutiji mogu biti potpuno uneseni odjednom. Nema zamornog ručnog označavanja, bez ikakvih ljudskih pogrešaka i učinkovitosti ulaza. CryoKING nudi sigurno, napredno i učinkovito pomagalo za školu.

CryoKING 2D barcoded cryogenic vials .jpg

" Multi Coding" je jedinstvena i inovativna identifikacijska ideja CryoKING-a. kako bi se osigurala sigurnost i sigurnost informacija o skladištenju uzoraka. Laserski urezani 2D barkod na bazi osigurava sigurno praćenje uzorka s najvišim kontrastom koji je dostupan za identifikaciju čak i kod mraza na bočici. 1D barkod i ljudski čitljivi brojevi na stranama mogu izbjeći nestanak papirnih naljepnica i onečišćenje u uvjetima visoke vlažnosti i niske temperature. 2D barkod, 1D crtični kod i ljudski čitljivi brojevi na istoj bočici omogućuju jednostavnu identifikaciju pomoću različitih skenera.

 

CryoKING, bioparking brand Biologix, nudi kompletna rješenja za biobankiranje temeljena na integriranom dizajnu bio-banke, opskrbi proizvodima i sveobuhvatnoj obuci. CryoKING proizvodi koji su sigurni, napredni i učinkoviti, imaju standardizaciju, informiranje i modularizaciju te su na vrhu polja. Biologix se posvetio ljudskom zdravlju i unaprjeđuje sposobnosti nezavisne inovacije i visokokvalitetnih zaliha biobankiranja. Uspješna suradnja s Institutom za znanost o životu i tehnologijom (SITH) ITB i drugim međunarodnim istraživačkim institutima predstavlja značajnu priliku da CryoKING usavrši integrirane proizvode i usluge za biobankarstvo. Biologix će stalno ažurirati laboratorijske pomagala i rješenja za biobankiranje kako bi unaprijedila brzi razvoj ljudskog zdravlja.