Dom > Vijesti > Sadržaj

CryoKING Crown - Najbolje rješenje za upravljanje informacijama o Biobankingu

Jan 18, 2018

Biomaterički resursi, kao što su tkiva, stanice, krv i serum, odigrali su ključnu ulogu u znanstvenom istraživanju. Biobank je vrlo sofisticiran koji se sastoji od programiranog skladištenja biološkog materijala i odgovarajućih podataka. S brzim razvojem translacijske medicine i preciznosti medicine u svijetu, istraživači trebaju prevesti podatke izvedene iz opsežnih epidemioloških studija u individualizirane mogućnosti liječenja. Stoga, posjedovanje odgovarajućeg softvera za upravljanje biobankingom najbolje je rješenje za rješavanje zagonetki informacija o biobankiranju. CryoKING Crown softver za upravljanje bankovnim fondom, temeljen na Cloud servisu, dizajniran je za istraživače životne znanosti za učinkovito upravljanje uzorcima. Ona može pratiti i upravljati uzorcima i podacima sa sigurnošću i stabilnošću.

image.png

CryoKING Crown softver za upravljanje biobankingom stekao je veliko priznanje od bolnica, istraživačkih sveučilišta, medicinskih i znanstvenih instituta.

image.png

CryoKING Crown značajke sigurnosti, informatizacije i modularizacije integrirajući uzorke informacija i skiciranje dijagrami, i uklapa različite uređaje za skeniranje za čitanje naljepnica na uzoraka alata za pohranu i upravljanje uzorka podataka. CryoKING kriogene bočice s više kodova mogu se čitati pomoću vrsta uređaja za skeniranje, a CryoKING Crown odmah može unijeti podatke. Stoga, radnici i istraživači mogu sigurno i učinkovito koristiti biospecijalce.

image.png

CryoKING Crown prikazuje uzorak pohrane izravno grafičkim upravljanjem i upravlja zajedno s podacima o pohranjivanju i kliničkim istraživanjima i drugima, podatke o uvozu i izvozu serije radi promicanja učinkovitosti upravljanja. CryoKING postavlja različite uloge, uključujući gumbe, okvire, popise i tako dalje, u skladu s različitim situacijama radi poboljšanja sigurnosti podataka i uzorka privatnosti podataka.

image.png

Visokokvalitetni biospecifi su značajni za izgradnju i upravljanje biobankingom, a upravljanje informacijama o biobankingu može povećati vrijednost biospecimena. CryoKING Crown pojednostavljuje radove za biobankiranje medicinskih radnika i postaju ključni za upravljanje biobankingom. Biologix stalno ažurira CryoKING kompletna rješenja za biobankiranje kako bi se pozabavila zahtjevima biobankiranja za opće istraživače. Biologix će ojačati suradnju s međunarodnim bolnicama, sveučilištima i drugim istraživačkim institutima radi promicanja brzog razvoja Precision Medicine i doprinosa ljudskom zdravlju.