Dom > Vijesti > Sadržaj

CryoKING olakšava istraživanje ANU za borbu protiv bolesti i stanja

Jun 26, 2017

Australsko nacionalno sveučilište (ANU) nacionalno je istraživačko sveučilište i ponosi se svojim međunarodnim ugledom za istraživanje i obrazovanje u zdravstvu i medicini. Istraživači se bore protiv složenih bolesti poput raka, infekcije i imuniteta, dijabetesa, pretilosti, gubitka vida, neuroloških bolesti i drugih stanja. Oni kombiniraju stručnost u osnovnim otkrićima, kliničkoj medicini i praksi kroz partnerstva s bolnicama i zdravstvenim ustanovama te prijevod u politiku za poboljšanje zdravstvenih ishoda za sve ljude. Dakle, visokokvalitetni uzorci presudni su za svoje istraživanje. Informacijski sustav CryoKING 2D optimizira korištenje uzoraka, nadograđuje svoju biobank i olakšava proces istraživanja u borbi protiv bolesti i stanja.

1498203034930507.png

CryoKING 2D Combo je ažurirani sustav za pohranu Biologix neovisne inteligentne nekretnine. Uključuje 2D kriogene bočice i kriogenu kutiju koja se može skenirati. CryoKING 2D sustav za pohranu kombinira DATAMATRIX 2D barkodove, 1D barkodove i digitalne kodove na boku kako bi se izbjegle nestale papirne oznake i kontaminacija u uvjetima visoke vlažnosti i niske temperature. Unaprijed postavljeni 2D crtični kodovi mogu smanjiti vrijeme pripreme uzoraka i rizike u pohrani. CryoKING 2D Combo može odmah čitati skener prijenosnog računala i informacije o pohrani mogu se unositi istodobno. Nijedan dosadan priručnik za označavanje istraživača, a učinkovitost ulaza značajno se promovira. CryoKING nudi sigurnu, naprednu i učinkovitu uslugu skladištenja za istraživače.

1498203062234144.png

ANU, 1. mjesto u Australiji. Je istraživačko intenzivno sveučilište, a potrebni su različiti i brojni istraživački uzorci. Dakle, sveobuhvatan, siguran i učinkovit sustav za pohranu zahtijeva optimiziranje korištenja uzoraka. CryoKING nudi kompletna rješenja za biobankarstvo temeljena na integriranom dizajnu biobanke, opskrbi proizvodom i sveobuhvatnom obukom. CryoKING proizvodi imaju standardizaciju, informiranost i modularizaciju te je na vrhu industrije. CryoKING 2D Combo pohranjuje uzorke za nadogradnju upravljanja informacijama i pomaže australskom nacionalnom sveučilištu u borbi protiv bolesti i stanja.