Dom > Vijesti > Sadržaj

CryoKING je ojačala suradnju sa dječji medicinski Institut pobijediti vrsta raka u djetinjstvu

Sep 30, 2017

Dječje medicinskih istraživanja Instituta (CMRI) pionir mikrokirurgija, imunizacija smrtonosno djetinjstva bolesti i skrb za prijevremeno rođene bebe, sve što je poboljšao živote bezbroj djece u proteklih 58 godina. Danas, CMRI je vodeći svjetski istraživanja u područjima kao što su rak, neurobiologija, embriologiju i genske terapije. Djeluje CellBank Australija, jedini nacionalni repozitorij kulture stanica, potrebne za mnoga područja medicinske znanosti. Osim toga, CMRI kuće veliki biomedicinski proteomike objekat i australski prvi, ACRF centar za Kinomics, joint venture sa Sveučilišta Newcastle, koji omogućuje znanstvenicima razumjeti gospodar upravlja upravno osnovna ćelija ponašanjem i razviti novi lijekovi za niz bolesti.

image.png

Jedinica istraživanja raka glavne jedinice CMRI pobijediti vrsta raka u djetinjstvu, a Biologix je bio glavni dobavljač za jedinicu od 2015. Bezbroj rak uzorci su prikupljeni i pohranjeni za istraživanje raka. Kako učinkovito upravljati ove uzorke? Kako smanjiti pogreške za istraživače? ... Sef, unaprijed i efikasan performanse, CryoKING, brend sam od Biologix, koristi se popularno jedinica i CryoKING potpuno biobanking rješenja se odlikuju integrirani biobanking dizajn, pun biobanking pomagala i sveobuhvatno biobanking treninga. Profesionalni dizajn, napredne tehnike, sigurno i efikasno upravljanje, CryoKING pokriva svaku fazu biobanking i nudi potpunu i jednokratna usluga za rak istraživanje jedinice.

image.png

Posljednjih nekoliko godina, Biologix je sve ono što se umeće u samo inovacijama za poboljšanje ukupne usluge proizvoda laboratorij i CryoKING kompletan biobanking rješenja. CryoKING 2D kriogene sustav je značajan u sigurna i učinkovita pohrana uzoraka. To uključuje 2D kriogene bočice sa strane barkod i kriogenski okvir koji može skenirati. CryoKING 2D priče sistem kombinira laserski ugraviran DATAMATRIX 2D barkodova, 1D barkodova i digitalnih kodova sa strane kako bi se izbjeglo nedostaje naljepnice i kontaminacije u uvjetima visoke vlažnosti i niskih temperatura. Unaprijed postavljene 2D barkodova može smanjiti vrijeme priprema uzoraka i rizika u skladištu. CryoKING 2D kombinirani mogu potpuno pročitati odmah laptop skenera i za informacije možete unijeti u jednom trenutku. Nije dosadan ručno označavanje i unos učinkovitost značajno unaprijeđen.

image.png

Zdraviju djecu, svjetlije budućnosti. CryoKING pomaže dječji medicinski Institut za poboljšanje medicinskih istraživanja i pobijediti Australac dječje bolesti. Biologix kao princip uzima "doprinose za Life Science", i biti predan nude kompletan biobanking rješenja i laboratorijski pribor. Bioloigix će pomoći medicinske i istraživačkih instituta dobiti značajne rezultate u život znanosti.