Dom > Vijesti > Sadržaj

CryoKING je uvijek inovativan kako bi obogatio cjelovita bankovna rješenja

Nov 20, 2017

Inovacija, prepoznata kao siguran put do uspjeha, postala je kritična vještina u poslovanju. To je temelj gospodarskog rasta i značajan za održavanje konkurentnosti poslovanja i poboljšanje produktivnosti. S brzim razvojem precizne medicine i biobanki, tehnološka inovacija postaje vrlo hitna.

image.png

CryoKING, robna marka Biologix, nudi kompletna rješenja za biobankarstvo temeljena na integriranom dizajnu biobanke, opskrbi proizvodima i sveobuhvatnoj obuci. Posljednjih godina Biologix stalno povećava doprinos na znanstvenom istraživanju i razvoju i jača samovisnu inovaciju u kompletnim rješenjima za biobankiranje, laboratorijske potrošne materijale i instrumente. Trenutno, Biologix ima nekoliko međunarodnih patenata PCT-a, patenata modela izuma, patenata korisnih modela i autorskih prava softvera koji omogućuju CryoKING-u konkurentnu na terenu.

image.png

Kako bi znanstveno istraživanje učinilo prikladnim i jamčilo jedinstvenost znanstvenih dostignuća, Biologix je pokrenuo novi koncept "Multi Coding" za jačanje informacijske sigurnosti: Dno crteži 2D, bočni crtični kutić i čitljivi brojevi ljudi primjenjuju se na jednoj bočici kako bi se identificirala uzoraka u više načina. Prepoznavanje višestrukog kodiranja učinkovito smanjuje oštećenje uzorka uzrokovano nestankom oznake ili oštećenjima barkodova i nudi različite izbore za različite potrebe laboratorijske situacije. CryoKING "Identifikacija višestrukog kodiranja" čini istraživački rad sigurnijim, učinkovitijim i praktičnijim.

image.png


CryoKING One-Inch Revolution ima za cilj maksimizirati pohranu uzoraka i dvostruko skladištenje uzoraka s polovicom prostora i troška, ​​a 34032 dodatnih uzoraka može se pohraniti po zamrzivaču!

image.png

CryoKING 2D sustav kriogene pohrane je novi uzorak sustava za pohranu Biologix neovisnih prava intelektualnog vlasništva. To je kombinacija 2D barcodiranih kriogenskih bočica i kutije koje se mogu skenirati. Međunarodni standard Datamatrix 2D crteža s brizgalicom na dnu bočice može izbjeći gubitak ili kontaminacija uzorka koji je uzrokovan nestankom naljepnica. Unaprijed postavljene 2D crtične crte smanjuju troškove i vrijeme skladištenja uzoraka. CryoKING Combo se odmah može čitati pomoću laptopa skenera, a informacije o cijeloj kutiji mogu biti potpuno unesene odjednom.

image.png

CryoKING SBS Format Combo kombinacija je SBS kriogene bočice s 96 jažica i SBS formata. Istodobno se mogu pratiti tri barkodova na bočnoj strani stalaka SBS formata i 2D barkod na dnu stalaka, kriogene bočice i stalci. To je optimalno za visoku propusnost.

image.png

Kako bi zadovoljili zahtjeve za pohranjivanjem različitih kriogenskih bočica, CryoKING nudi PC kriogene kutije, PP kriogene kutije, opće kartonske kriogene kutije i nove kriogene kutije ID-Colour. Alfanumeričko označavanje na kutijama i brojčanim rešetkama pogodno je za identifikaciju i orijentaciju uzorka. Za skladištenje uzoraka moguće je odabrati različite razdjelnike. Kutije se mogu pohraniti u spremnike tekućeg dušika ili zamrzivači s niskim temperaturama.

image.png

CryoKING sustav za pohranu niske temperature štiti dragocjene uzorke za istraživače, uključujući različite ultrazvučne zamrzivače i spremnike tekućeg dušika.

image.png

CryoKING Crown Biobanking Management Software integrira sve od upravljanja uzorcima i skladištenja do pakiranja i transporta u jedan sveobuhvatan program upravljanja. To je alat izbora za jačanje znanstvenog istraživanja i upravljanje biobankingom.

image.png

Nakon dugogodišnjeg razvoja, CryoKING identifikacijski sustav sada uključuje ručne skenere (za pojedinačne bočice) i laptopa (za cijelu kutiju bočica) te integriraju optičke i infracrvene tehnike. Ima intenzivizam i modularizaciju.

image.png

Zbog kontinuirane tehnološke inovacije, CryoKING je obogatio cjelovita rješenja za biobankarstvo i održava se konkurentnim u polju biobankiranja. Sada, CryoKING kompletna rješenja za biobankiranje naširoko se koriste u istraživačkim institutima, bolnici, sveučilištima i drugim institutima kako bi im pomogli u usavršavanju izgradnje biobanja i upravljanja!