Dom > Vijesti > Sadržaj

CryoKING upravlja uzorcima za Sichuan CDC za poboljšanje kontrole i prevencije bolesti

Jul 19, 2017

Kao važan odjel za rješavanje javnih zdravstvenih događaja, inspekciju i nadzor nad glavnim bolestima, Sichuan CDC (Centar za kontrolu i prevenciju bolesti) primarni je u javnom hitnom slučaju na Zapadu. I ogromni uzorci su potrebni za prevenciju bolesti, karantenu bolesti, infektivnu procjenu i tretmane. Stoga je potreban napredni sustav za pohranu uzoraka.

1.jpg

Kako pohraniti i upravljati tim uzorcima sigurno i učinkovito? Nakon sveobuhvatnog razmatranja i pregleda, Sichuan CDC je koristio CryoKING proizvode kako bi poboljšao svoje upravljanje biobankingom. CryoKING Combo je novi uzorak sustava za pohranu Biologixovih neovisnih prava intelektualnog vlasništva. To je kombinacija 2D barcodiranih kriogenskih bočica i kutije koje se mogu skenirati. Međunarodni standard Datamatrix 2D crteža s brizgalicom na dnu bočice može izbjeći gubitak ili kontaminacija uzorka koji je uzrokovan nestankom naljepnica. Unaprijed postavljene 2D crtične crte smanjuju troškove i vrijeme skladištenja uzoraka. CryoKING Combo se odmah može čitati pomoću laptopa skenera, a informacije o cijeloj kutiji mogu biti potpuno unesene odjednom. Nema zamornog priručnog označavanja za istraživače i učinkovitost ulaza značajno se promovira. CryoKING nudi sigurnu, naprednu i učinkovitu uslugu pohrane za Centar.

2.jpg

"Kontinuirano doprinose životnim znanostima, služe ljudskom zdravlju" je predmet Biologixa, a Biologix se trudi podupirati Sichuan CDC i druge centre u kontroli i prevenciji bolesti. CryoKING nudi cjelovita rješenja za biobankarstvo temeljena na integriranom projektiranju biobanke, nabavi proizvoda i sveobuhvatnoj obuci. CryoKING proizvodi imaju standardizaciju, informiranost i modularizaciju te je na vrhu industrije. CryoKING 2D Combo pohranjuje uzorke za nadogradnju upravljanja informacijama i povećava iskoristivost uzoraka te unaprijedi sposobnost rukovanja s izvanrednim situacijama. CryoKING će štititi ljudsko zdravlje zajedno s centrima kontrole i prevencije bolesti.

3.jpg