Dom > Vijesti > Sadržaj

CryoKING vijesti iz Azije-CryoKING pomaže Shandong Cancer Hospital & Institutu za izgradnju standardne i informacijske baze

Oct 24, 2017

Rak je glavni javnozdravstveni problem i vodeći uzrok smrti širom svijeta, a učinkovito istraživanje raka početno je za prevenciju i liječenje raka. S brzim razvojem precizne medicine, uzorci raka imaju veliku ulogu u temeljnim i kliničkim translacijskim istraživanjima raka, posebno u doba preciznosti medicine. Dakle, standardizacija i informiranje raka biobank hitno je za opće istraživače. Biobanku za rak može se koristiti u patološkoj klasifikaciji, terapiji ciljane na rak, procjenu učinkovitosti, procjenu rizika i više patologa, a igra značajnu ulogu u istraživanju pojavljivanja raka, mehanizma razvoja i metastaza, pregledu gena povezanih s rakom, mutacijom gena, dijagnoza i liječenje tumora, te dinamička analiza obilježja epidemije tumora i još mnogo toga. Stoga istraživački instituti, posebice bolnice u karcini, posvećuju više pažnje na izgradnji standardnih i biobanki temeljenih na informacijama kako bi unaprijedili istraživanja u preciznoj medicini i translacijskoj medicini.


Shandong Cancer Hospital & Institute, vodeća bolnica za rak u Kini, već godinama koristi CryoKING biobanking proizvode kako bi poboljšao sigurnost korištenja biobanksne pohrane. CryoKING proizvodi za biobankiranje naširoko se koriste u prikupljanju uzoraka, skladištenju, distribuciji, korištenju, praćenju i slično, te su ažurirali sustav za pohranu i informiranje u cijelom sustavu biobankiranja.

image.png

CryoKING, bioparking brand Biologix, nudi kompletna rješenja za biobankiranje temeljena na integriranom dizajnu bio-banke, opskrbi proizvodima i sveobuhvatnoj obuci. Sigurnosna i sljediva pohrana uzoraka ključna je za maksimiziranje korištenja uzorka. Kao glavni podaci temeljeni na CryoKING tehnologiji, CryoKING Combo je novi uzorak sustava za pohranu Biologixovih neovisnih prava intelektualnog vlasništva. To je kombinacija 2D barcodiranih kriogenskih bočica i kutije koje se mogu skenirati. Međunarodni standard Datamatrix 2D crteža s brizgalicom na dnu bočice može izbjeći gubitak ili kontaminacija uzorka koji je uzrokovan nestankom naljepnica. Unaprijed postavljene 2D crtične crte smanjuju troškove i vrijeme skladištenja uzoraka. 1D barkod i ljudski čitljivi brojevi omogućuju sigurno i bogate informacije o uzorku. CryoKING Combo se odmah može čitati pomoću laptopa skenera, a informacije o cijeloj kutiji mogu biti potpuno unesene odjednom. Nema zamornog ručnog označavanja za istraživače i učinkovitost ulaza značajno se promovira. Stoga, CryoKING 2D sustav kriogene skladišta olakšava znanstvena istraživanja za opće istraživače i pomaže istraživačima da postignu izvanredna istraživanja.

image.png


CryoKING 2D barcodirane bočice s bočnim crtežima savršeno se uklapaju u CryoKING kriogene kutije. CryoKING 2D barcodirane bočice imaju točnost, sigurnost i učinkovitost. Mogu ih pročitati pomoću skenera za prijenosno računalo, a informacije o cijeloj kutiji mogu se odmah unijeti. Niti jedan priručnik za označavanje ne radi za istraživače, a učinkovitost čitanja uzoraka i inputting je poboljšana, tako da se istraživači mogu usredotočiti na svoje istraživanje proces. Postoje 3 vrste šifri na svakoj od njih: laserski začepljeni 2D DATAMATRIX barkod dna, 1D barkod i ljudski čitljivi brojevi na bočnoj strani. 3 kodovi omogućuju brzo čitanje i izvrsnu kompatibilnost s laptopa ili ručnim skenerima. CryoKING 2D barcodirane bočice sa bočnim crtežima ovise o Biologix stalnoj inovaciji koja omogućuje CryoKING-u vodeću poziciju na polju biobankinga.

image.png

Točni i temeljeni na podacima kriogenskih alata za skladištenje osnova su kvalitetne izgradnje biobankarstva. CryoKING je unaprijedio biobanking informationalization i biobanking upravljanje Shandong Cancer Hospital & Institute. "Kontinuirano doprinose životnim znanostima, služe ljudskom zdravlju" je predmet Biologix koji omogućuje stalnu međusobnu suradnju između Biologix i Shandong Cancer Hospital & Institute. Kako bi se zadovoljili zahtjevi Precision Medicine, Biologix ažurira CryoKING natječu rješenja za biobankiranje i laboratorijske potrepštine kako bi pomogla institutima za istraživanje bolesti, uključujući Shandong Cancer Hospital & Institute, za izgradnju kvalitetnih biobanki, te za sprečavanje i liječenje glavnih bolesti uključujući rakove , AIDS i hepatitis. Biologix Bioloigix će pomoći medicinskim i istraživačkim institutima da postignu značajne rezultate u životnoj znanosti.