Dom > Vijesti > Sadržaj

CryoKING vijesti iz Azije-CryoKING se široko koristi u Tianjin People's Hospital

Dec 12, 2017

U travnju 2017., Biologix je potpisao ugovor o prodaji s Tianjin People's Hospitalom za opskrbu CryoKING sustavom za pohranu podataka biobankinga. CryoKING, marku Biologix, nudi kompletna rješenja za biobankiranje istraživačkih instituta. CryoKING multi coding sustav za pohranu - CryoKING Combo, jedan od ključnih proizvoda za skladištenje biobankinga, kombinira kriogene bočice spremnika za uzorke i kriogenu kutiju. CryoKING Combo je informacijski i patentirani biobanking proizvodi tvrtke Biologix, a široko se koristi u bolnici biobbank Tianjin People's Hospital zbog svoje sigurnosti, unapređenja i učinkovitosti.

image.png

Sigurno i učinkovito skladištenje uzoraka ključno je za biobankiranje. Tradicionalne ručne oznake na bočicama se uređuju i tiskaju na licu mjesta, stoga problemi poput nedostatka naljepnica, oštećenja barkodova ili zamagljena pisanja mogu znanstvenicima prouzročiti neprolazne gubitke. CryoKING unaprijed postavljenih 1D barkodova na bočnoj strani i 2D barkodova na dnu mogu izbjeći nedostatke uzrokovane tradicionalnim naljepnicama i može ih se pročitati skenerom. Više, CryoKING Combo omogućuje visoku propusnost rada. CryoKING je pojačavao korištenje uzoraka, a uvelike se povećava učinkovitost identifikacije.

image.png

CryoKING laser za ugradnju Datamatrix 2D crtičnog koda na dnu bočice može izbjeći gubitak podataka o uzorku ili onečišćenje uzorka što može biti uzrokovano nestankom naljepnica. Unaprijed postavljene 2D crtične crte smanjuju troškove i vrijeme skladištenja uzoraka. 1D barkod i ljudski čitljivi brojevi omogućuju sigurno i bogate informacije o uzorku. CryoKING Combo se odmah može čitati pomoću laptopa skenera, a informacije o cijeloj kutiji mogu biti potpuno unesene odjednom. Nema zamornog ručnog označavanja za istraživače i učinkovitost ulaza značajno se promovira. Stoga, CryoKING 2D sustav kriogene skladišta olakšava znanstvena istraživanja za opće istraživače i pomaže istraživačima da postignu izvanredna istraživanja.

CryoKING Tehnika multikodiranja označava integraciju 1D barkodova i ljudskih čitljivih brojeva na bočnoj strani i 2D barkodova na dnu; i omogućuje kompatibilnost s raznim skenerima; ljudski čitljivi brojevi omogućuju izravnu identifikaciju uzoraka.

image.png

Tianjin People's Hospital je vodeća sveobuhvatna bolnica koja integrira zdravstvenu skrb, znanstveno istraživanje i poučavanje te sprečavanje bolesti. Bolnica posjeduje nekoliko nacionalnih i provincijskih ključnih laboratorija i biobanku za bolesti za kliničko i znanstveno istraživanje i poučavanje. CryoKING multi-kodiranje kriogene bočice prikupljaju i pohranjuju kliničke uzorke bolesti za bolnicu i smanjuju mogućnost nečitljivih informacija o skladištenju. Uz CryoKING multi-kodiranje bočice, bolnica je pojačala sigurnost uzoraka i poboljšala uzorkovanje i iskoristivost kapaciteta za hitan slučaj.

image.png

Suradnja s Tianjin People's Hospital rezultat je stalnog poboljšanja inovacije Biologix. Biologix jača ulazak na istraživanje i razvoj kompletnih rješenja za biobankarstvo i biobanking opskrbu. CryoKING proizvodi fokusiraju se na standardizaciju, formalizaciju i digitalizaciju biobanke. Njegova prednost temelji se na uzvodnoj industriji, istraživanju i integraciji tržišta, koja pokriva nizvodnu industriju kako bi ponudila cjelovito rješenje za modernu biobank. Njegova ukupna tehnologija nalazi se na najvišoj razini u ovoj industriji. Biologix će stalno jačati suradnju s istraživačkim institutima i bolnicama, uključujući Tianjin People's Hospital.

image.png