Dom > Vijesti > Sadržaj

CryoKING vijesti iz Asia-CryoKING podržava Peking Instituta za srce, pluća i bolesti krvnih žila

Nov 29, 2017

DOBRE vijesti iz azijsko tržište: Biologix potpisala sporazum o opskrbi s Beijing Institute srce, pluća i bolesti krvnih žila za opskrbu CryoKING uzorak za sustav u prikupljanje i skladištenje uzoraka krvi i mokraći. CryoKING pomoći će Institut snagu ukupnog kapaciteta u uzorku prikupljanja, pohrane i upravljanja. Institut će unaprijed informacijsko upravljanje biobanking i ubrzati proces istraživanja glavnih bolesti.

image.png

Beijing Institute srce, pluća i krvne žile bolesti je neprofitna javna organizacija usmjerena na temeljne i poravnati tekst: centar kliničkom ispitivanju prevencije bolesti srca, pluća i krvne žile. Institut trenutno ima ukupno 8 istraživačkih laboratorija za kardiovaskularne biologije, epidemije, hipertenzija, biomedicinsko inženjerstvo, zdravlje, molekularne biologije i citologije, itd., i 3 znanstvena istraživanja serverske platforme, uključujući eksperiment centar, eksperiment životinja centar i zdrave hrane ljudsko djelovanje istraživački centar. Kao vodeći istraživačkog instituta za srce, pluća i krvne žile bolesti, Institut zahtjeva jednostavnu pohranu i visoke sigurnosti krvi i mokraći. S nacionalne provedbe preciznost Medicine, na temelju podataka za pohranu i upravljanje bioanking je zahtijevao. CryoKING, brend sam od Biologix, nastoji ponuditi odličan i kompletan biobanking rješenja za bolnice, istraživačkih instituta, sveučilišta i itd. CryoKING će se ažurirati na temelju informacija biobanking upravljanje na temelju informacije dizajn i tehničke stručnjake.

image.png

"Multi kodiranje" je jedinstven i inovativan identifikacija ideja CryoKING. kako bi se osigurala sigurnost i sigurnost uzorka za pohranu podataka. CryoKING multi-kodiranje kriogene bočice su važni proizvodi koriste institut. Dizajnirani su i proizvedeni prema općim međunarodnim standardima. 1D barcode i ljudskih čitljiv broj bočica strane možete izbjeći naljepnice nedostaje i kontaminacije u uvjetima visoke vlažnosti i niskih temperatura. Unaprijed postavljene 1 D barkodova možete pročitati i ulaz od strane skenera i povezani softver.

image.png

image.png

CryoKING ažurira ID-boja kriogene kutije su sigurne, čvrste i elegantan. Oni su dizajniran na temelju bogate istraživanja tržišta i ojačati visoko laboratorijskih pretraga. CryoKING ID-boja kriogene kutije koriste se Instituta. Tu su bez zakovica koji se obično koriste druge marke, i izbjeći zakovice hrđe u skladištenje, kontaminacija besplatno; integralni separatora izbjeći poremećaj prikaz uzoraka u slobodi i sklopljen pregrade; okrugle rupe u dnu razdjelnik u formi vrste niskotemperaturnih bočice i efikasan visina kutije se povećavaju.

image.png

Biologix jačanje ulaz na istraživanja i razvoj potpuno biobanking rješenja i biobanking materijal. CryoKING proizvodi fokus i koncentrirati na standardizaciju, formalizacija i digitalizacija biobank. Njegova prednost je na temelju uzvodno industrije, istraživanja tržišta i integracije, koja pokriva nizvodno industrije ponuditi kompletan i jedan-stop rješenje za moderne biobank. Njegova ukupna tehnologija je na najvišoj razini u ovoj industriji. Biologix će ojačati suradnju s istraživačkog instituta, uključujući Peking Institut srce, pluća i krvne žile bolesti u poljima točnost i Biobank. Biologix pridonijet će stalno ljudsko zdravlje s opće istraživača.

image.png