Dom > Vijesti > Sadržaj

CryoKING vijesti iz Europe - CryoKING pomaže BASF u području inovativnih biljnih biotehnoloških rješenja

Oct 20, 2017

CropDesign, biotehnološka tvrtka s dokazanim rezultatima u fenotipizmu biljaka, osnovana je 1998. godine u Belgiji kao spin-off iz VIB-a (Flanders Institute for Biotechnology) i Sveučilišta Ghent i dio je BASF Plant Science. Belgija ima određeno mjesto unutar BASFovih aktivnosti istraživanja i razvoja, osobito na području inovativnih rješenja biotehnološkog postrojenja. Riža je glavni proizvod za više od polovice svjetske populacije, a CropDesign biljna rješenja pomažu poljoprivrednicima da rastu više sigurne, zdrave hrane, a imaju manje utjecaja na planet.

image.png

Uzorci riže visoke kakvoće i bogatih podataka bitni su za istraživanje riže. U biobank CropDesign, CryoKING 2D sustav kriogene skladišta upravlja vrijednim uzorcima riže. Ti su uzorci vrijedni za istraživače u području inovativnih rješenja biljnih biotehnologija. Kako bi se održala održivost, uzorci se moraju pohraniti na temperaturi -190 ° C u tekućem dušiku. Zbog sigurne, napredne i učinkovite izvedbe, CryoKING 2D kriogeni sustav skladištenja široko se koristi CropDesign od 2015. godine u skladištenju i upravljanju uzoraka riže. CryoKING 2D sustav za pohranu najbolji je izbor u kriogenom skladištenju i upravljanju za CropDesign.

image.png

CryoKING, brand Biologix, specijaliziran je za cjelovita rješenja i usluge za biobankarstvo. Usredotočuje se na integrirani dizajn biobankarstva, biobanking materijale i sveobuhvatnu obuku za biobankarstvo. CryoKING kompletna rješenja za biobankiranje pomažu istraživačima u bolnicama, istraživačkim sveučilištima i drugim institutima na različitim područjima kao što su istraživanje bolesti, istraživanje usjeva i još mnogo toga.

image.png

Kao glavni proizvodi temeljeni na informacijama CryoKING moderne tehnologije, CryoKING 2D sustav kriogene pohrane je novi uzorak sustava za pohranu Biologix neovisnih prava intelektualnog vlasništva. To je kombinacija 2D barcodiranih kriogenskih bočica i kutije koje se mogu skenirati. Međunarodni standard Datamatrix 2D crteža s brizgalicom na dnu bočice može izbjeći gubitak ili kontaminacija uzorka koji je uzrokovan nestankom naljepnica. Unaprijed postavljene 2D crtične crte smanjuju troškove i vrijeme skladištenja uzoraka. 1D barkod i ljudski čitljivi brojevi omogućuju sigurno i bogate informacije o uzorku. CryoKING Combo se odmah može čitati pomoću laptopa skenera, a informacije o cijeloj kutiji mogu biti potpuno unesene odjednom. Nema zamornog ručnog označavanja za istraživače i učinkovitost ulaza značajno se promovira. Stoga, CryoKING 2D sustav kriogene skladištenja olakšava znanstvena istraživanja za istraživače CropDesigna i pomaže istraživačima da ostvare izvanredne rezultate istraživanja.

image.png

Biologix je sve veći doprinos na CryoKING kompletnim biološkim rješenjima stalno upravljaju uzorcima za istraživače. S profesionalnim dizajnom, naprednim tehnologijama, sigurnim i učinkovitim upravljanjem, CryoKING pokriva svaku fazu biobankinga i nudi kompletne i one-stop usluge biobankinga. Ova uspješna i stalna suradnja s BASF-om će motivirati Biologix da precizira i ažurira svoje globalne laboratorijske i biobanking usluge promicati brz razvoj životne znanosti i unaprijediti napredak ljudskog zdravlja.