Dom > Vijesti > Sadržaj

CryoKING potiče medicinsko istraživanje CMRI-e u zdravlju djece

Jul 13, 2017

Institut za medicinska istraživanja djece (CMRI) je australski nezavisni institut za medicinska istraživanja posvećen unapređenju liječenja i prevencije bolesti djece. CMRI je pionirala mikrokirurgiju, imunizaciju protiv smrtonosnih bolesti u djetinjstvu i skrb za prerane bebe, a sve je poboljšalo živote bezbrojne australske djece tijekom posljednjih 58 godina. Danas CMRI je mjesto vodećih svjetskih istraživanja u područjima kao što su rak, neurobiologija, embriologija i genska terapija. Različiti biospecimeri igraju važnu ulogu u medicinskom istraživanju CMRI.

1.jpg

CryoKING već dugi niz godina služi CMRI uslugama CryoKING biobankinga i postala je važna za CMRI biobank. CryoKING proizvodi, osobito alati za pohranu podataka koji se temelje na informacijama, igraju značajnu ulogu u unapređenju informatičke pohrane i upravljanja biobankingom.

 

Kao glavni proizvodi temeljeni na informacijama CryoKING najsuvremenijih tehnologija, CryoKING 2D sustav za pohranu je novi uzorak sustava pohrane Biologixovih neovisnih prava intelektualnog vlasništva. To je kombinacija 2D barcodiranih kriogenskih bočica i kutije koje se mogu skenirati. Međunarodni standard Datamatrix 2D crteža s brizgalicom na dnu bočice može izbjeći gubitak ili kontaminacija uzorka koji je uzrokovan nestankom naljepnica. Unaprijed postavljene 2D crtične crte smanjuju troškove i vrijeme skladištenja uzoraka. CryoKING Combo se odmah može čitati pomoću laptopa skenera, a informacije o cijeloj kutiji mogu biti potpuno unesene odjednom. Nema zamornog priručnog označavanja za istraživače i učinkovitost ulaza značajno se promovira.

2.jpg

S brzim razvojem Precision Medicine diljem svijeta, biobanks također zahtijevaju visoke zahtjeve za korištenjem skladištenja i korištenja uzoraka koji bi trebali biti sigurni i urediti. Stoga je CryoKING pokrenuo inovativni koncept "Multi Coding". Svi dizajni su kompatibilni s općim međunarodnim standardima i inovativni su s razvojem ovog područja. Predmetni laserski zapis na bazi podataka Datamatrix 2D na dnu, 1D barkod i ljudski čitljivi brojevi na bočnoj strani prikladni su za čitanje i kompatibilni su s različitim instrumentima za skeniranje i mogu poboljšati učinkovitost kliničkih ispitivanja.

 

CryoKING standardne 2ml i 5ml kriogene bočice su u skladu s inovativnim konceptom "Multi Coding". Unaprijed postavljeni 1D crtični kôd i brojevi na bočnoj strani mogu poboljšati pohranu i upravljanje uzorcima temeljeno na informacijama bez zamornog priručnog označavanja za CMRI osoblje.

 

Kako bi zadovoljili zahtjeve za pohranjivanjem različitih kriogenskih bočica, CryoKING nudi PC kriogene kutije, PP kriogene kutije, opće kartonske kriogene kutije i nove kriogene kutije ID-Colour. Alfanumeričko označavanje na kutijama i brojčanim rešetkama pogodno je za identifikaciju i orijentaciju uzorka. Za skladištenje uzoraka moguće je odabrati različite razdjelnike. Kutije se mogu pohraniti u tekuće spremnike dušika ili zamrzivači s niskim temperaturama.

3.jpg

Biologix je posvećen ljudskom zdravlju i stalno povećava unos jedne samovisne inovacije radi preciziranja cjelovitih rješenja i usluga za biobankarstvo znanstvenih instituta, uključujući CMRI. CryoKING ima bogato iskustvo medicinskih i znanstvenih zalihe za biobankarstvo i nudi kompletna rješenja za biobankarstvo temeljena na integriranom dizajnu biobanke, biobanking materijalima i sveobuhvatnoj obuci. CryoKING usluge one-stop biobankinga sadrže visoku automatizaciju, naprednu modularizaciju, savršenu informatizaciju i integraciju hardvera i softvera. CryoKING nudi sveobuhvatne usluge izrade biobanke, nabavu proizvoda, obuku za biobanke i tehnološku podršku znanstvenim istraživačkim institutima. Suradnja s CMRI i drugim vrhunskim institutima svijeta također unapređuje CryoKING integrirane usluge biobankiranja. CryoKING će unaprijediti sposobnosti istraživanja i razvoja u potpunim rješenjima za biobankarstvo kako bi se potaknuo brz razvoj napretka ljudskog zdravlja.