Dom > Vijesti > Sadržaj

CryoKING štiti i upravlja uzorcima za indonezijsku nacionalnu policiju

Aug 11, 2017

Jedna od glavnih tema životne znanosti odnosi se na genetiku, a metoda detekcije DNA obično se koristi u različitim istraživanjima. Forenzični stručnjaci često koriste metode otkrivanja DNA u kaznenim istragama, provjeravaju mjesto zločina i prikupljaju dokaze. U laboratoriju, forenzični stručnjaci obavljaju DNA testove bioloških materijala i daju stručne rezultate detektiranja.

Indonezijska nacionalna policija (Indonezijski: Kepolisian Negara Republik Indonesia, "POLRI") je nacionalna policija Indonezije. Ključni zadaci POLRI-a su: održavanje sigurnosti i javnog reda; Provoditi zakon i osigurati zaštitu i službu zajednici. U obavljanju ovih osnovnih zadaća, jedna od značajnijih metoda je provođenje identifikacije kao što su policijski medicinski poslovi, psihologija i policijski forenzički laboratorij za interese policijskog zadatka. Policija ima suvremeni laboratorij i napredne metode DNA za otkrivanje kaznenih predmeta. CryoKING, brand Biologix, već godinama nudi sigurne, učinkovite i napredne proizvode za biobankiranje za POLRI i ima veliku ulogu u uzorkovanju i upravljanju.

image.png

CryoKING Combo se popularno koristi za sakupljanje i skladištenje uzoraka za POLRI. To je kombinacija 2D barcodiranih kriogenskih bočica i kutije koje se mogu skenirati. Međunarodni standard Datamatrix 2D crteža s brizgalicom na dnu bočice može izbjeći gubitak informacija o uzorku ili onečišćenje uzrokovano nestankom naljepnica. Unaprijed postavljene 2D crtične crte smanjuju troškove i vrijeme skladištenja uzoraka. CryoKING Combo se odmah može čitati pomoću laptopa skenera, a informacije o cijelom okviru mogu biti potpuno unesene odjednom. CryoKING Combo je informacijski i učinkovit, pomaže POLRI-u prikupiti i pohranjivati biološke uzorke, a znatno se unaprijediti učinkovitost ulaza.

image.png

CryoKING skeneri su značajni u istraživanju kaznenih predmeta. Mogu brzo i učinkovito čitati i unositi podatke o uzorku za POLRI. Trenutno, POLRI koristi CryoKING skenere i 2D sustav za pohranu podataka za unos bioloških uzoraka koji će se koristiti u slučaju istrage. Nakon godina razvoja, CryoKING skeneri sada uključuju ručne skenere (za pojedinačne bočice) i laptopa (za cijelu kutiju bočica) i int Optičke i infracrvene tehnike. Ima intenzivizam i modularizaciju. CryoKING skeneri nadogradili s prijenosnim skenerima za cijelu kutiju bočice (1. generacija), ručni infracrveni skeneri za pojedine bočice (1. generacija), do CryoKING Maestro prijenosna skenera za cijelu kutiju bočice (2. generacije), a CryoKING vješt ručni skeneri Za pojedinačne bočice (druga generacija). Ove nadogradnje nude POLRI inteligentne i praktične uređaje za skeniranje za čitanje i unos informacija o uzorku točno i učinkovito.

image.png

Biologix je sve veći doprinos na CryoKING kompletnim biološkim otopinama neprestano pohranjuju i štite uzorke za istraživače. Uz profesionalni dizajn, napredne tehnologije, sigurno i učinkovito vođenje, CryoKING pokriva svaku fazu biobanking i nudi kompletnu i one-stop biobanking usluge. CryoKING proizvoda imaju standardizacija, informationization i modulariziranje, te je bio na vrhu terena. CryoKING stalno će pomoći POLRI u kaznenom predmetu istrage za održavanje društvene stabilnosti.