Dom > Vijesti > Sadržaj

CryoKING Usluge Tumor Biobank Of St.Luke's Medical Center

Jun 20, 2017

Medicinski centar sv. Luke pružio je Phoenixu 100 godina stručne zdravstvene zaštite. Tijekom godina postao je glavni medicinski centar u zdravstvu i ozbiljnim bolestima. A biobank tumora je ključan za liječenje tumora. Sustav za pohranu Cryoking je siguran, učinkovit i napredan te nudi integrirane usluge za biobanku tumora.

1a2acc64a3e882090fa7fcdb33476811.jpg

CryoKING proizvodi fokusiraju se na standardizaciju, formalizaciju i digitalizaciju biobanke. Njegova prednost temelji se na uzvodnoj industriji, istraživanju i integraciji tržišta, koja pokriva nizvodnu industriju koja nudi kompletne i one-stop rješenja za modernu biobank. Njegova ukupna tehnologija nalazi se na najvišoj razini u ovoj industriji. S profesionalnim dizajnom, naprednim tehnikama, sigurnim i učinkovitim upravljanjem, CryoKING pokriva svaku fazu biobankinga i nudi kompletnu i jednokratnu uslugu za biobanking proizvode.

2.png

Biobank Dizajn i rješenja za infrastrukturu

CryoKING ima profesionalni tim iz znanosti o životu, automatizacije i razvoja softvera, kako bi ponudio siguran, profesionalni i znanstveni plan izgradnje biobanke. CryoKING nudi kompletna rješenja za biobankarstvo koja su sigurna, profesionalna i znanstvena.

3.png

Obrada i skladištenje uzoraka

CryoKING nudi razne biobanking materijale i usluge prikupljanja, obrade, skladištenja uzoraka i slično. Inovacija uvijek čuva CryoKING proizvode popularni. Zahtjevi biobankiranja su pokretačka sila CryoKING koja nudi siguran i učinkovit sustav za pohranu.


Biobanking Identifikacijski sustav

Nakon dugogodišnjeg razvoja, CryoKING identifikacijski sustav sada uključuje ručne skenere (za pojedinačne bočice) i laptopa (za cijelu kutiju bočica) te integriraju optičke i infracrvene tehnike. Ima intenzivizam i modularizaciju.

·

Biobanking sustav upravljanja

Niska razina učinkovitosti upravljanja i sigurnosti podataka, zamorna radnja i drugi problemi često se događaju u upravljanju biobankama. Kako bi izbjegli ove nedostatke, Biologix, u kombinaciji s najnaprednijim tehničkim istraživanjima, razvio je siguran, učinkovit i napredni softver za upravljanje biobankingom: CryoKING Crown softver za upravljanje biobankingom.

1. Struktura preglednika / poslužitelja: postava na poslužitelju, korisnici mogu slobodno pristupati pregledniku

2. Vizualno djelotvorno sučelje: svaka jedinica za pohranu može se lako pronaći, što će biti prikladno za rad

3. Jednostavna i jednostavna funkcija

4. Izborni rješenje za pohranu podataka: javni oblak, privatni oblak i privatni poslužitelj

5. Duboka integracija hardvera i softvera, izvrsna je isplativost

 

Konzultacije, usluge i obuka za biobanking

Biologix se usredotočuje na uslugu biobankiranja s profesionalnim tehnikama, praksom i potpunim sustavom biobankiranja. Kvalificirani tehničari će vam ponuditi svoje proizvode i usluge namijenjene za biobankiranje.

 

Nakon dugogodišnjeg razvoja, CryoKING ima bogato iskustvo medicinskih i znanstvenih zaliha biobankinga i nudi kompletna rješenja za biobankiranje. CryoKING nadograđuje proizvodne procese i jača neovisnu inovacijsku sposobnost za promicanje znanosti o životu i medicinske industrije.