Dom > Vijesti > Sadržaj

CryoKING Storage Products Pomoć Shandong Poljoprivredni Sveučilište Store Core uzoraka

Jun 15, 2017

Kao osnova za preciznu medicinu, biobanke postaju popularne znanstvenim istraživačkim institucijama, a funkcije prepoznaju sve više i više industrija.

image.png

Nedavno, Shandong Agricultural University, posjeduje mnoge nacionalne glavne znanstveno istraživačke laboratorije, koristi CryoKING informacije temeljene na skladištenje proizvoda za pohranu uzoraka. Prikladni proizvodi za pohranu koji se temelje na informacijama pomoći će vam da učinkovito skladišti i optimizira uzorak.

Biologix nudi kompletan sustav skladištenja uzoraka koji kombinira inovacije i tradiciju. Sigurni, napredni i učinkoviti koncepti dizajna poboljšavaju informatizaciju proizvoda za pohranu, optimiziraju pohranu i kombiniraju se s najsuvremenijom tehnologijom. Biologix pomaže znanstvenim istraživačkim institucijama da pohranjuju i koriste uzorke sigurno i učinkovito.

Kao osnovni proizvodi koji koriste Shandong Agricultural University, CryoKING nove kriogene kutije ID-Colora temelje se na tržišnim studijama i ponovljenim i strogim laboratorijskim testovima. Jedinstvene izvedbe zglobnog poklopca i okruglih rupa u dnu dijela podrazumijevaju probleme hrđe, deformacije ili zagušenja, što se često događa i drugim sličnim proizvodima s metalnim dijelovima i papirnim razdjelnicima. Dugotrajnost životnog vijeka kriogenskih kutije se produžuje.

image.png

Biologix je koncentriran na pružanje kompletnih rješenja za biobankarstvo i povećava ulazak na istraživanje kako bi se poboljšala sposobnost neovisne inovacije. Biologix obećava služiti životnoj znanosti i nikada se ne zaustavlja. Godine 2015. pokrenuta je Precision Medicine, osnova biobanki, koja je postala ključni dio promicanja razvoja tehnologije. Biologix je nakon dugogodišnjeg istraživanja i proizvodnje profesionalan s bogatim znanjem i iskustvom, pa je Biologix u kratkom roku završio cjelovito rješenje za biobankiranje. Biologix se usredotočuje na standardizaciju, formalizaciju i digitalizaciju biobanke, a nudi usluge integriranog dizajna biobanja, nabave proizvoda i sveobuhvatne obuke. Biologix posvećuje životnoj znanosti, i uvijek nudi sveobuhvatne usluge biobanki!