Dom > Vijesti > Sadržaj

Sustav za pohranu CryoKING olakšava istraživanje stanične terapije Sveučilišta Malaya

Jun 17, 2017

Sveučilište Malaya je sveobuhvatno sveučilište književnosti, znanosti i medicine na svijetu, a jedno je od najvećih sveučilišta u Maleziji. S brzim razvojem Precision medicine, Sveučilište u Malayi pridaje posebnu pozornost na biobanke.

1497664373671557.png


Biologix je glavni dobavljač biobanking opskrbe i rješenja u jugoistočnoj Aziji i nudi CryoKING biobanking proizvoda za važne znanstvene institucije, uključujući Sveučilište Malaya.

 

Iskorištavanje uzorka zahtijeva učinkovitu i sigurnu pohranu. Sveučilište u Malayi ima puni doživljaj pohrane uzoraka i koristi kriogene bočice CryoKING 2.0ml i druge kriogene bočice, PP, PC i kartonske kriogene kutije radi optimizacije uzoraka.

 

CryoKING 2,0 ml kriogene bočice za tekući dušik kombiniraju opće međunarodne standarde i inovaciju patenata "Multi Coding". Bočice imaju laserske šipke DATAMATRIX 2D, unaprijed postavljene 1D barkodove i digitalne kodove na stranicama kako bi se izbjeglo nedostatak papirnih naljepnica u uvjetima visoke vlažnosti i niske temperature. Više kodiranje identifikacije 2D barkod, 1D barkod i digitalni kod na istoj bočici nudi praktičnu identifikaciju i kompatibilnost s raznim skenerima. CryoKING 2.0ml kriogene bočice pomažu znanstvenim istraživačima da učinkovito upravljaju uzorcima.Sveučilište Malaya koristi CryoKING premium PP i PC kriogene kutije prema uvjetima skladištenja. Oba su dostupna s 5 × 5 (25-jažica), 9 × 9 (81-jažica) i 10 × 10 (100-jažica) kako bi se zadovoljile različite standardne kriogene bočice. Inovativni dizajn kutije i poklopca omogućava brzo hlađenje, a alfanumerička oznaka omogućuje brzu i jednostavnu identifikaciju uzoraka.Stanična terapija je važna za Precision Medicine, a biobanks su osnova za brzi razvoj vrijednih medicinskih metoda koje uključuju staničnu terapiju.

 

Nakon dugogodišnjeg razvoja, CryoKING ima bogato iskustvo medicinskih i znanstvenih zaliha biobankinga i nudi kompletna rješenja za biobankiranje.

Tehnike proizvodnje, neovisne inovacijske kapacitete i usluge sve su poboljšane. CryoKING je na vrhu svijeta. Suradnja sa Sveučilištem Malaya promovira rast biobanki i Precision Medicine.