Dom > Vijesti > Sadržaj

CryoKING jača suradnju s UNILAB-om u istraživanju i inspekciji zdravstvenog proizvoda

Jul 10, 2017

United Laboratories Inc. (UNILAB) najveća je farmaceutska tvrtka na Filipinima, s tržišnim udjelom od više od 20 posto koji je dosljedno održavao. Ona pruža kvalitetne i pristupačne proizvode i usluge zdravstvene zaštite. Učinkovito korištenje i istraživanja uzoraka vrlo su značajni za tržišni uspjeh. Biologix već dugi niz godina surađuje s UNILAB-om, a CryoKING, bioparking brand Biologix, nudi proizvode za skladištenje biobankinga u skladištenju i upravljanju uzorcima patogena, kao što su virusi i bakterije, za UNILAB. CryoKING unapređuje istraživanje i razvoj novih lijekova.

1.jpg

CryoKING nudi visokokvalitetni i standardni sustav za pohranu za pohranu i upravljanje brojnim uzorcima bolesti za UNILAB. Kriogene bočice su osnovni alat za pohranu i mogu se pohraniti u ultra-niskom temperaturnom zamrzivaču dugoročno. CryoKING 2ml kriogene bočice su u skladu s općim međunarodnim standardima, a dostupne su s unutarnjim ili vanjskim vijčanim navojem. Vanjske čepove za žice za žice dizajnirane su bez o-prstena i mogu smanjiti mogućnost kontaminacije, dok su kapice bočica unutarnjih navoja dizajnirane s O-prstenima i mogu poticati sigurnije brtvljenje. CryoKING 2ml kriogene bočice su univerzalne i prikladne za pohranu uzoraka za UNILAB.

2.jpg

CryoKING PP kriogene kutije odgovaraju ultrazvučnim zamrzivačima. Trajni materijali i identifikacija orijentacije mogu jamčiti sigurnost i učinkovitost upravljanja uzorcima. Različite razdjelnike odgovaraju različitim zahtjevima pohrane. PP kutije savršeno se uklapaju u CryoKING kriogene stalke koje se mogu pohraniti u vrste ultra-niske temperature zamrzivača.

3.jpg

S brzim rastom Precision Medicine, Biologix je stalno povećavao unos jedne samovisne inovacije radi preciziranja cjelovitih rješenja za biobankiranje. CryoKING nudi kompletne biobanking usluge temeljene na integriranom projektiranju biobanke, opskrbi proizvodom i sveobuhvatnom obukom. CryoKING proizvodi imaju standardizaciju, informiranost i modularizaciju te je na vrhu industrije. Tijekom godina suradnje s UNILAB-om, Biologix će ojačati CryKING kompletne i integrirane usluge biobankinga. CryoKING pomaže UNILAB u istraživanju i razvoju proizvoda za zdravlje Filipinaca.