Dom > Vijesti > Sadržaj

CryoKING nastoji olakšati riža istraživanje Međunarodni Rice Research Institute u za bolji svijet

Oct 09, 2017

CryoKING, biobanking brand, nudi biobanking rješenje za Međunarodni Rice istraživanja Instituta (IRRI) riža istraživanja od 2015., i igra značajnu ulogu u olakšavanju riža istraživanje.

image.png

IRRI je međunarodna poljoprivredna istraživanja i trening organizacija sa sjedištem u Filipinima i ureda u sedamnaest zemalja. Institut, osnovan 1960., ima za cilj smanjenje siromaštva i gladi, poboljšati zdravlje riža poljoprivrednika i potrošača i osigurati održivost okoliša uzgoja riže. Rade to kroz kolaborativne, partnerstva i jačanje poljoprivrednih nacionalnih istraživačkih i proširenje sustava ili ih zemalja rade u. Značajan napredak u riža znanosti i tehnologije da nije moguće da nije bilo za IRRI je predanost.

image.png

Institut razvija nove i poboljšane metode i tehnologije koje omogućuju poljoprivrednicima za upravljanje njihovim farmama rentabilno i održiv način, a preporučuje riža sorte i prikladno poljoprivredne prakse u određenu farmu i preferencijama potrošača. Stoga istraživači radi brojnih istraživanja na riži. Kako biobanking tijeka rada za istraživače, CryoKING nudi napredna i efikasna biobanking rješenja za upravljanje uzorcima za IRRI, uključujući uzorak prtljage, orijentacije, dohvat, distribucija, za praćenje i identifikaciju. CryoKING biobanking za sustav uključuje CryoKING kombinirani, koji kombinira 2D barkodova kriogene bočice i kompatibilan s kriogene kutije s strane barkodova, kriogene bočice sa strane barkodova 2D linijskim kriogene bočice sa strane barkodova, kriogene kutije i stalci, zamrzivača ultra niskih temperatura i tekućeg dušika tenkova, softver za upravljanje CryoKING biobanking i više. CryoKING karakterizira standardizacija, informationization i modularization i je dobio priznanje od strane Instituta.

 image.png

image.png

image.png

image.png

image.png


Biologix se "Suradnja po ljudsko zdravlje" kao svoju misiju. Zbog ove velike misije, Biologix je stalno jačati i obnovljeno Ukupno laboratorij i biobanking rješenja i usluge za međunarodne istraživačke institute uključujući IRRI da se unaprijed brz razvoj života znanost!