Dom > Vijesti > Sadržaj

CryoKING Ultra sustav za pohranu niske temperature štiti uzorke za Sveučilište Jilin

Aug 04, 2017

Kako bi se olakšalo znanstveno istraživanje za istraživače, CryoKING nudi kompletna rješenja za biobankarstvo temeljena na integriranom dizajnu bioburkanja, opskrbi proizvodima i sveobuhvatnoj obuci. CryoKING proizvodi imaju standardizaciju, informiranost i modularizaciju te je na vrhu industrije. Trenutno, CryoKING kompletna rješenja za biobankiranje popularno se koriste u znanstvenim sveučilištima, bolnicama i drugim istraživačkim institutima, uključujući Sveučilište Peking, Sveučilište Shandong, Southwest Hospital, bolnica Tongji. CryoKING igra značajnu ulogu u promicanju razvoja biobanki.

 

Nedavno je Biologix uspješno potpisala ugovor o opskrbi sa Sveučilištem Jilin kako bi ponudio CryoKING sustav ultraljubičaste pohrane za Jilin University. Sustav za pohranu uključuje ultra zamrzivače s niskim temperaturama i spremnike tekućeg dušika koji su dijelovi CryoKING kompletnih rješenja za biobankiranje. Štiti vrijedne uzorke za Jilin University.

 

CryoKING -86 zamrzivači s niskim temperaturama su inteligentni, energetski učinkoviti i sigurni. Mikroprocesorski temperaturni regulator i kontroler osjetljiv na dodir omogućavaju zamrzivače inteligentnu tehnologiju rashladne tekućine u Koreji i uvezeni učinkoviti kompresori koji omogućavaju zamrzivače energetski učinkoviti i savršeni zvučni i vizualni alarme dvostruke brave i lozinke omogućuju sigurno zamrzavanje. Savršen sustav pričuvnih kopija i jednostavni dizajni prepoznali su Jilin University.

 

CryoKING spremnici tekućih dušika su automatski, sigurni i izdržljivi. Dostupni su za tekuću i para faze dušika. Oni su lagani, mali tragovi s velikim kapacitetom i niskom stopom potrošnje dušika. Napredni dizajni toplog plina, sustav za nadzor razine tekućine i jedinstvenu temperaturu omogućuju korisnicima učinkovitost i sigurnost. Sustav praćenja koristi mikroprocesorske i dvostruke detektore temperature otpornika platine za prikaz unutarnjih temperatura. Gumb za odmagljivanje i automatski sustav za punjenje tekućim dušikom omogućuju CryoKING spremnike učinkovitim i sigurnim.

 

Biobanks postaju sve značajniji za životnu znanost i medicinska istraživanja. Istraživačka sveučilišta i drugi instituti shvatili su važnost biobanki i počeli graditi standardne i informacijske biobanke kako bi se koristili uzorci. CryoKING nudi izvrsne i potpune usluge i proizvode za biobankiranje i nastoji pomoći istraživačkim institutima sa sigurnim, naprednim i učinkovitim sustavom upravljanja biobankingom. CryoKING sustav za pohranu ultra niske temperature štiti uzorke za Sveučilište Jilin i poboljšat će pohranu i upravljanje uzorcima. CryoKING će pomoći Sveučilištu Jilin da postigne značajan napredak u životnoj znanosti.