Dom > Vijesti > Sadržaj

CryoKING Ultra-low Temperature Storage sustav štiti dragocjene uzorke Ocean University of China

Oct 31, 2017

Skladištenje bioloških stanica i drugih uzoraka unutar tekućih dušikovih spremnika omogućava vrijednu zaštitu tih vitalnih istraživačkih sredstava. Trenutačno, Strategija preciznosti lijekova provodi se na globalnoj razini, tako da se količina uzoraka koji se trebaju pohraniti na ultra-niskoj temperaturi značajno povećava posljednjih godina. Kako povećati kriogenu pohranu ogromnih uzoraka? Ti postaje vrlo hitan za opće istraživače. CryoKING, marku Biologix, nudi cjelovita rješenja za biobankiranje. Sustav skladištenja s niskim temperaturama vitalan je dio rješenja za biobankarstvo i ima potpuno automatizaciju, sigurnost i kompletne proizvode. Sustav skladištenja s niskom temperaturom koristi se na mnogim istraživačkim sveučilištima i institutima na svijetu, a maksimizira kriogenu pohranu uzoraka.

image.png

Nedavno je Biologix potpisao ugovor s oceanskim sveučilištem Kine kako bi ponudio ultra-niski sustav za upravljanje tekućim dušikom i relevantne proizvode. CryoKING sustav za upravljanje tekućim dušikom s vrlo niskim sadržajem bit će upotrijebljen u laboratorijima Sveučilišta i štiti vrijedne uzorke na temelju naprednog i inteligentnog sustava kontrole i cjelovitog sustava upravljanja biobankiranjem.

image.png

CryoKING ultra-niski sustav za upravljanje tekućim dušikom uključuje automatski i pouzdani proizvod tekućeg dušika. Dostupna je tekuća ili parna faza. Kontrolni sustav koji se temelji na mikroprocesoru s dodirnim zaslonom omogućava precizan monitor za ključni datum, a monitor na daljinu omogućava sigurnost e-podataka; napredna tehnologija vakuuma i izolacije omogućuju jedinstvenu temperaturu i nisku stopu gubitka isparavanja; automatske alarmne pogreške i izvrsne performanse zaobilaženja vrućeg plina i demistera s jednim gumbom omogućuju pouzdanu zaštitu i brzi dohvat uzoraka.

image.png

CryoKING biobanksni tekući dušikovi spremnici opremljeni su inteligentnim sustavom nadzora i upravljanja koji automatski može napuniti tekući dušik pomoću ručnog ili automatskog rada elektromagnetnog ventila. Prati stvarnu razinu tekućeg dušika, temperature niskih i visokih točaka, stanje i vrijeme rada. Sadrži zaštitu od lozinke, više od 10 vrsta zvučnih ili vizualnih alarma (tekući alarm razine, temperaturni alarm, alarm s ultralinom, alarm senzora, alarm za prekovremeni rad, alarm za prekovremeni rad, daljinski alarm za poruke, alarmi itd.) Do prati stanje trenda i prenosi podatke na središnje računalo koje provodi jedinstveno praćenje i upravljanje svim informacijskim sustavom.

image.png

Pored biobanki tekućih dušikovih spremnika, CryoKING nudi i laboratorijske serije, prenosive serije dewara, serije statičkih skladišta, posebne transportne serije, serije zračnog prijevoza, serijski transport dušika i tekuće serije za punjenje dušika kako bi zadovoljili zahtjeve korisnika polja životne znanosti i medicinsko istraživanje.

image.png

Biobanks igraju značajne uloge u životnoj znanosti i medicinskim istraživanjima. Istraživačka sveučilišta i istraživački instituti postaju izgradnja standardnih i informacijskih biobanki kako bi se povećala upotreba dragocjenih uzoraka. CryoKING je integrirala cjelovite usluge u biobankingu i podupire korisnike u dizajnu biobanke, nabavi proizvoda i obuci. CryoKING ima za cilj pomoći institutima u izgradnji sigurnih, naprednih i učinkovitih sustava za upravljanje biboankingom. Biologix je sve veći doprinos na CryoKING kompletnim biološkim rješenjima stalno upravljaju uzorcima za istraživače. S profesionalnim dizajnom, naprednim tehnologijama, sigurnim i učinkovitim upravljanjem, CryoKING pokriva svaku fazu biobankiranja i nudi cjelovita i one-stop rješenja i usluge za biobankiranje. Biologix će nastojati promovirati brz razvoj životne znanosti i uspješnu provedbu strategije Precision Medicine.

image.png