Dom > Vijesti > Sadržaj

CryoKING obnove Biobanking sustava upravljanja Sveučilišta Hong Kong

Oct 16, 2017

Sveučilišta Hong Kong, Azija Global University, je na području najstariji Zavod za visoko obrazovanje i također međunarodno priznati, istraživanja je vodio, sveobuhvatnu sveučilište. To donosi utjecaj kroz internacionalizacija, inovacija i interdisciplinarno. To privlači i njeguje globalno znanstvenika kroz izvrsnost u istraživanju, nastava i učenje i razmjenu znanja. To čini pozitivan društveni doprinos kroz globalnu prisutnost, regionalni značaj i angažman s ostatkom države.

image.png

Od samog početka 2016, CryoKING, nudi kriogene sustav za Sveučilišta u Hong Kongu u uzorak za pohranu, zaštitu i upravljanje. CryoKING, brend sam od Biologix, je specijalist kompletan biobanking rješenja i usluga. Ona je usredotočena na integrirani biobanking dizajn, biobanking pribor i sveobuhvatan biobanking trening. Zbog siguran, napredne i učinkovite performanse, CryoKING je dobio širok priznanje iz opće istraživača. Kao glavne informacije temeljene proizvode CryoKING tehnologiju, CryoKING 2D kriogene sustav je novi uzorak za sustav Biologix nezavisna prava intelektualnog vlasništva. To je kombinacija 2D linijskim kriogene bočice i kutije koje možete skenirati. Laserski ugraviran međunarodne standardne Datamatrix 2D barkod na dnu bočice možete izbjeći gubitak informacija uzorak ili kontaminacije koja je nanijeti mimo kojega nema oznake. Unaprijed postavljene 2D barkodova smanjiti troškove i vrijeme pohrane uzorka. CryoKING kombinirani može pročitati odmah laptop skeneri i informacije cijeli okvir može biti potpuno ulazni odjednom. Ne dosadan ručno označavanje za istraživače i unos učinkovitost znatno promiče. Stoga, CryoKING 2D kriogene sustav olakšava znanstvena istraživanja istraživača za Sveučilišta u Hong Kongu, i pomaže istraživačima kako bi se postigla značajna istraživanja.

image.png

Ove godine, CryoKING je ojačala suradnju sa The University. 2D barkod, 1D barcode i ljudskih čitljiv broj su na jednu kriogene bočicu. Up-to-date multi-kodirane bočice koriste se u The University.

image.png

Biologix je posvećen ljudsko zdravlje, te se stalno povećava unos jednog sebe neovisno inovacija poboljšati sveobuhvatna biobanking rješenja i usluge za znanstvena sveučilišta i instituti uključujući Sveučilišta Hong Kong. CryoKING ima bogato iskustvo isporuka medicinskih i znanstvenih biobanking, i nudi potpuni biobanking rješenja temelji se na integriranom biobanking dizajn, biobanking pomagala i Sveobuhvatni trening. CryoKING jednom biobanking usluge su istaknuta visoka automatizacija, napredne modularization, savršeno informatizacija i integracija hardvera i softvera. CryoKING nudi sveobuhvatne usluge biobank dizajn, nabave proizvoda, biobanker obuke i tehnološke podrške za znanstvena istraživanja Sveučilišta i Instituta. Suradnje sa Sveučilišta Hong Kong i druge vrhunske ustanovama svijeta također unaprijed CryoKING integrirani biobanking usluge. CryoKING će poboljšati all-around mogućnosti istraživanja i razvoj u potpuno biobanking rješenja za promicanje brz razvoj ljudskog zdravlja napredak.

image.png