Dom > Vijesti > Sadržaj

CryoKING nadopunjuje upravljanje informacijama o Biobankingu Henan Provincial People's Hospital

Sep 07, 2017

Henan Provincial People's Hospital je vodeća bolnica u pokrajini Henan i posvećena je ljudskom zdravlju. Bolnica je jača svoj sveobuhvatni laboratorijski menadžment i uvođenje medicinskih talenata kako bi unaprijedio sveobuhvatnu razinu liječenja, poučavanja, istraživanja, upravljanja i usluga.

image.png

Preciznost medicine postala je nova nacionalna strategija za mnoge zemlje. Biobanks, kao osnova za Precision Medicine, su bez premca u prikupljanju, skladištenju i distribuciji biospecijenata. Stoga su veliki medicinski i istraživački instituti počeli graditi vlastite biobanke kako bi unaprijedili ukupnu medicinsku i istraživačku razinu. Kako bi upravljali ogromnim biospecijalnim podacima, sustav za upravljanje informacijskim sustavima biobankiranja koji je dizajniran za integraciju podataka istraživanja koji potječu iz mnogih izvora postaje vrlo hitan. Funkcionalni zahtjevi sustava za upravljanje informacijskim sustavom biobankinga podržavaju brojne komponente uokvirene kao sekvencijalne

procesi: ekstrakcija, identifikacija, konsolidacija, apstrakcija i upit za informacije vezane uz bazne podatke pacijenata, informacije o praćenju, patološke informacije, dijagnoze i informacije o liječenju i biospecifičnosti. Biobanking sustav upravljanja informacijama je napredna platforma za upravljanje koja omogućuje sigurnost i učinkovitost u dijagnostici, istraživanju, kontroli, liječenju i prevenciji bolesti. Na temelju sustava, istraživači mogu pojednostaviti svoj tijek rada u znanstvenim i medicinskim istraživanjima, te jamčiti svoje rezultate istraživanja. U cilju poboljšanja ukupnih medicinskih usluga i sposobnosti istraživanja bolesti, Henan Provincial People's Hospital koristi CryoKING Crown softver za upravljanje biobankingom kako bi nadogradio svoj biobanking upravljanje uzorcima bolesti.

image.png

Biologix uzima "Doprinos Life Science" kao principu i posvetio se ponudi potpunih rješenja za biobankiranje i laboratorijskih potrepština. Tijekom razvoja proteklih 20 godina, Biologix ima bogato iskustvo u polju biobakiranja. Trenutno, Biologix je stekao značajnu popularnost u rješenjima za biobankarstvo i relevantne alate i postao je lider u dizajnu, isporukama i obuci biobankinga.

Softver za upravljanje informacijama o Biobankingu igra važnu ulogu u standardu biobankiranja i informacijskoj konstrukciji. Sigurno je i učinkovito prikupljanje, pohranjivanje, distribucija i dijeljenje uzoraka, distribucija, praćenje i dijeljenje uzoraka te je postalo ključno za upravljanje biobankingom. CryoKING Crown Biobanking Management Software, temeljen na Cloud servisu, dizajniran je za istraživače životne znanosti za upravljanje uzorcima učinkovito. Ona može pratiti i upravljati uzorcima i podacima sa sigurnošću i stabilnošću.

image.png

CryoKING Crown softver za upravljanje biobankingom stekao je veliko priznanje od bolnica, istraživačkih sveučilišta, medicinskih i znanstvenih instituta, uključujući i provincijsku bolnicu Henan. CryoKING Crown je postao ključan u translacijskoj medicini, medicinskoj skrbi, biološkoj ljekarni i biološkom istraživanju i testiranju. CryoKING Crown značajke sigurnosti, informatizacije i modularizacije integrirajući uzorke informacija i skiciranje dijagrami, i uklapa različite uređaje za skeniranje za čitanje naljepnica na uzoraka alata za pohranu i upravljanje uzorka podataka. CryoKING kriogene bočice s više kodova mogu se čitati pomoću vrsta uređaja za skeniranje, a CryoKING Crown odmah može unijeti podatke. Stoga, radnici i istraživači mogu sigurno i učinkovito koristiti biospecijalce.

CryoKING Crown prikazuje uzorak pohrane izravno grafičkim upravljanjem i upravlja zajedno s podacima o pohranjivanju i kliničkim istraživanjima i drugima, podatke o uvozu i izvozu serije radi promicanja učinkovitosti upravljanja. CryoKING postavlja različite uloge, uključujući gumbe, okvire, popise i tako dalje, u skladu s različitim situacijama radi poboljšanja sigurnosti podataka i uzorka privatnosti podataka.

image.png

  Visokokvalitetni biospecifi su značajni za izgradnju i upravljanje biobankingom, a upravljanje informacijama o biobankingu može povećati vrijednost biospecimena. CryoKING Crown sustav upravljanja biobankingom upravlja uzorcima bolesti za Henan Provincial People's Hospital, te poboljšava tehničke usluge u automatizaciji biobankiranja, modularizacije i informatizacije. CryoKING Crown pojednostavljuje radove u bio-bankama medicinskih radnika i postaju ključni u većim istraživanjima bolesti i medicinskim uslugama. Biologix stalno ažurira kompletne usluge biobankiranja kako bi se pozabavio zahtjevima za biobankiranje za istraživače. Biologix će ojačati suradnju s Henan provincijskom narodnom bolnicom i drugim međunarodnim istraživačkim institutima za promicanje brzog razvoja Precision Medicine i doprinijeti ljudskom zdravlju.